Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Český Honzík zdrhá pred 8-ročnou basou: Ženícha naháňa polícia!

Milionár Michal Červín si poriadne zavaril. Polícia po ňom vyhlásila pátranie. Zobraziť galériu (5)
Milionár Michal Červín si poriadne zavaril. Polícia po ňom vyhlásila pátranie.

BRATISLAVA - Vyhlásili pátranie! Michal Červín (43), ktorý sa v Čechách zviditeľnil podobne ako na Slovensku Honzík Novotný (34) reláciou Nevesta pre milionára, je v hľadáčiku polície. Dôvod je ten, že mal pred polrokom nastúpiť na výkon trestu, no neurobil tak. Súd ho poslal za mreže na 8 rokov za finančnú spreneveru 20 miliónov českých korún (približne 800 000 €).

To mu len tak neprejde! Ako sme vás na topkách informovali už v minulosti, podnikateľ Michal Červín má už niekoľko rokov veľké problémy so zákonom. Najprv sa český Honzík 4-roky súdil kvôli výživnému na svoju dcérku Rozárku, no neskôr si zavaril ešte viac - nekalým spôsobom totiž prišiel k sume 22 miliónov českých korún (približne 800 000 €).

V lete preto súd rozhodol, že si ženích zo šou Nevesta pre milionára odsedí za mrežami dlhých 8 rokov. „Predseda senátu vydal 9. augusta príkaz, aby polícia dodala odsúdeného do výkonu trestu,“ povedala pre český portál Blesk.cz hovorkyňa mestského súdu v Prahe Markéta Puci. 

Boháč sa však svojmu trestu stále vyhýba. Po pol roku preto po ňom polícia vyhlásila pátranie. No s najväčšou pravdepodobnosťou sa odsúdenec už dávno nenachádza na území Českej republiky. „Mal to dopredu premyslené. Stavil by som sa, že sa teraz opaľuje v Thajsku, kam často chodil a mal tam dobré známosti,“ prezradil zdroj z jeho okolia. 

Po Michalovi Červínovi je vyhlásené policajné pátranie.
Zobraziť galériu (5)
Po Michalovi Červínovi je vyhlásené policajné pátranie.  (Zdroj: Polícia ČR)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu