Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Český Honzík je podvodník: Chytili ho, konečne ide sedieť!

Michal Červín je už v base.
Michal Červín je už v base.

PRAHA - Neslávne známy! Michal Červín (44) sa u našich susedov zviditeľnil v podobnej zoznamovacej šou, aká priniesla kedysi u nás popularitu Honzíkovi Novotnému (34). Dopadol však oveľa horšie. Bol totiž odsúdený za podvod. Na výkon trestu ale nenastúpil a utiekol. Po mesiacoch pátrania ho teraz konečne chytili takzvaní lovci lebiek v Thajsku.

Michal Červín sa v šou Vem si mě zoznámil s blondínkou Barbarou, s ktorou má aj dieťa. Párik však spolu nežije a podarený otecko dlží kopu peňazí na výživnom. Dôvodom je aj fakt, že bol dlhé mesiace na úteku. 

Milionára totiž minulý rok odsúdili za spreneveru 20 miliónov českých korún. Podnikateľ sa však namiesto do basy vybral do sveta. No podľa najnovších informácií mu už život na úteku skončil. Podľa českých médií ho v Thajsku chytili policajní pátrači, ktorým sa hovorí aj lovci lebiek. „V piatok hľadaného muža zadržali kriminalisti z Odboru cieleného pátrania. Môžeme potvrdiť, že ide o Michala Červína. V tejto chvíli by už mal byť vo výkone trestu,” povedala policajná hovorkyňa. Fešákovi zo zoznamovacej šou sa tak trestu vyhnúť nepodarilo, len si ho oddialil. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu