Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Krutý osud: Pre rakovinu prišla o ženskosť aj o vlasy... A opäť zomiera!

Bernie Nolan v roku 2010 bojovala s rakovinou, ktorá ju pripravila o vlasy.
Bernie Nolan v roku 2010 bojovala s rakovinou, ktorá ju pripravila o vlasy. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Vytrpí si naozaj dosť! Keď Bernie Nolan (52) pred dvomi rokmi zápasila s rakovinou prsníka, musela sa zmieriť so stratou svojej ženskej pýchy aj vlasmi. Tvrdý súboj však nakoniec vyhrala a všetko v jej živote naberalo ten správny smer. Bohužiaľ, nedávno zákerná choroba zaútočila opäť – bez možnosti vyliečenia.

Osud sa s ňou nemazná! Írska herečka, speváčka a tvár televíznej obrazovky si prechádzala hotovým peklom od apríla 2010, kedy jej diagnostikovali rakovinu prsníka. O mesiac na to začala s chemoterapiou, kvôli čomu sa už v júli objavovala v spoločnosti s holou hlavou. Liečba v jej prípade, našťastie, pomerne rýchlo priniesla želané ovocie a tumor sa dal na ústup. V októbri jej preto lekári mohli oznámiť skvelú správu – rakovinové bunky boli fuč. Žiaľ, radosť zo zotavenia sa netrvala ani celé dva roky.

Blondínka nedávno zarmútila svojich fanúšikov informáciou, že rakovina sa jej vrátila v ďaleko závažnejšej forme. Šance na uzdravenie sa sú totiž tentoraz nulové. Napriek všetkému si však Bernie Nolan zachováva pozitívny postoj. „Môj stav je nevyliečiteľný, ale doktori mi sľúbili, že rakovina sa dá spomaliť. Užívam lieky, ktoré ju kontrolujú, vďaka nim sa ľudia dožili 12 rokov. Ktovie, aké nové spôsoby liečby sú za rohom?“ zdôverila sa so svojimi vnútornými pocitmi v rozhovore pre The Sunday Mirror.

Zaujímavosťou je, že Bernie sa len pred niekoľkými týždňami objavila v istej talkšou, aby porozprávala o svojich skúsenostiach s rakovinou. Vtedy však cítila, že ešte nenastal ten správny čas, aby sa priznala so zdrvujúcimi novinkami. To najhoršie absolvovala pred dvomi týždňami – smutnú správu oznámila len 13-ročnej dcére Erin.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu