Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Strach o život Harrisona Forda: Na nose mu rastie nádor!

Harrison Ford má na nose zvláštny výrastok, ktorý by údajne mohol byť zhubným nádorom. Zobraziť galériu (9)
Harrison Ford má na nose zvláštny výrastok, ktorý by údajne mohol byť zhubným nádorom. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Na staré kolená ho skúša rakovina? Už pred niekoľkými týždňami si médiá všimli, že niekdajší švihák Harrison Ford (70) viditeľne zostarol. Zo sviežeho a vitálneho sedemdesiatnika sa stal pochudnutý dôchodca. Podľa najnovších informácií by sa za touto premenou mohla skrývať vážna choroba. Nasvedčuje tomu výrastok na nose.

Má podlomené zdravie? Už začiatkom septembra sme vás na Topkách informovali, že Harrison Ford zostarol na nepoznanie. Paparazzi ho totiž pristihli s ultrakrátkym zostrihom, dedkovskými okuliarmi a v zababranom tričku. Ako sa však zdá, táto nelichotivá zmena imidžu u hollywoodskeho veterána neprebehla náhodou. Podľa magazínu National Enquirer herec trpí rakovinou.

Spomínaný americký plátok sa opiera o fotografie, na ktorých Harrisonovi na nose vyrastá kožný útvar väčší od bežných bradavíc. Na základe vyjadrení medicínskych expertov údajne môže ísť o zhubný nádor kože. To znepokojuje predovšetkým Fordovu polovičku Calistu Flockhart (47), ktorá je z manželovho zdravotného stavu poriadne vydesená.

„Harrison tieto veci zvyčajne berie na ľahkú váhu, ale Calista je od neho oveľa mladšia, takže sa, prirodzene, viac obáva o jeho zdravie,“ prezradil zdroj blízky prominentnej rodine. Známeho herca okrem vlastného uzdravenia môžu trápiť aj otázky vzhľadu: „Harrison sa môže obávať, ako odstránenie nádoru ovplyvní jeho zovňajšok. Aspoň, že si vďaka svojim peniazom môže dovoliť tú najlepšiu medicínsku starostlivosť.“ Či ide len o špekulácie neprajníkov spoza veľkej mláky, už radšej posúďte sami. National Enquirer však v minulosti ako prvý informoval o rakovine Patricka Swayzeho.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu