Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Len pre silné žalúdky: Plastiková maniačka je bez mejkapu ako múmia!

Janice Dickinson bez mejkapu Zobraziť galériu (11)
Janice Dickinson bez mejkapu (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – To je ale pohľad! O Janice Dickinson (57) je známe, že kvôli početným chirurgickým zákrokom ideál ženskej krásy zďaleka nepripomína. Samozvaná prvá supermodelka však bez mejkapu a s opuchnutou tvárou dokáže ešte stále poriadne prekvapiť. Vedľa tejto plastikovej príšery by sa nechcel zobudiť zrejme nikto.

Ťažké ráno? Hoci hviezda Janice Dickinson už pred niekoľkými rokmi zhasla, svojská celebrita sa Hollywoodu drží ako starožitný inventár. Aj preto paparazzi pri stretnutí s ňou nezaháľajú a venujú jej patričnú pozornosť. Pozrite, s akým nečakaným úlovkom odišli tento týždeň. Bývalá manekýnka by kostým na Halloween ani nepotrebovala.

Janice si jedno z nedávnych dopoludní užívala v salóne, kde si nechala vylepšiť nechty na rukách aj na chodidlách. Na siestu s manikérkou si však odskočila tak, ako sa po vykročení z postele poberá do kúpeľne – bez jedinej kvapky mejkapu a s výrazom ako po prehýrenej noci. V kombinácii s jej plastikovou tvárou možno skonštatovať, že ide o naozaj ojedinelý úkaz. A ten, bohužiaľ, nemusí vyvolávať práve najpríjemnejšie pocity.

Napriek tomu, že brunetka bez šikovných rúk vizážistov pripomína múzejný exponát, za svojimi zákrokmi si skalopevne stojí. „A čo je na tom? Ľudia sú v tomto ohľade ignorantskí. Nechápu, že veci ako Botox či úprava odstávajúcich uší a tukové injekcie v skutočnosti ani nie sú plastickými operáciami,“ rozhorčovala sa v dávnejšom interview. Ktovie však, či sa s týmto názorom stotožňujú aj jej zajačikovia, ktorí sa vedľa nej z času na čas prebúdzajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu