Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šokujúce FOTO pred a po: Plastikovej príšere vylepšili 30-ročné ovisnuté silikóny!

Janice Dickinson si pred kamerami nechala zreparovať svoje 30-ročné prsné implantáty. Zobraziť galériu (16)
Janice Dickinson si pred kamerami nechala zreparovať svoje 30-ročné prsné implantáty. (Zdroj: eonline)

LOS ANGELES – Plastická chirurgia dokáže ozajstné zázraky! Hoci sa Janice Dickinson (59) približuje k prahu šesťdesiatky a na svojom tele má neskutočné množstvo zákrokov, ani na staré kolená ju túžba po mladosti a kráse neopúšťa. Rozhodla sa preto „zapredať“ vlastné silikóny, ktoré vekom stratili na objeme aj pevnosti. Celú procedúru zachytili kamery a majiteľka nových implantátov je s výsledkom nadmieru spokojná.

Opäť išla pod skalpel! Aj keď Janice Dickinson svojho času patrila ku krásnym ženám a samu seba nazýva vôbec prvou supermodelkou na svete, zostarnúť prirodzene už celé desaťročia odmieta. Túto jej vlastnosť sa nedávno podarilo šikovne využiť kanálu E!, ktorý do svojich programových štruktúr zaradil pikantnú šou Botched. V rámci nej plastiková maniačka vyšla s kožou na trh a obnažila svoje zošúverené silikóny. Za odmenu však priamo pred kamerami vyfasovala úplne nové.

„Za tieto zaplatil Sylvester Stallone, tak som si povedala, že prečo nie,“ vysvetlila Janice dôvod, pre ktorý sa rozhodla nechať si vymodelovať umelé vnady pre tromi desaťročiami. Ako veteránke s takmer šiestimi krížikmi na chrbte sa však povädnuté poprsie zunovalo. Neváhala a vyzliekla sa priamo na televíznych obrazovkách, kde americkým divákom predostrela krutú realitu.

Janice Dickinson si pred
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: eonline)

Štáb niekdajšiu manekýnku sprevádzal počas celého procesu premeny a zaznamenal aj konzultácie s lekárom. V rámci nich sa Janice bez mihnutia oka odhalila, vystavila na obdiv zošúverenú kožu na bruchu aj mľandravé prsia. Po operácií však bola taká nadšená, že sa vyzliekla donaha a pobehovala ako zmyslov zbavená. Pravdou zostáva, že za jej zreparované prednosti by sa nemuseli hanbiť ani o polovicu mladšie dámy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu