Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Preplastikovaná a skrachovaná supermodelka na dne: Tá sa ale dokaličila!

Zúbožená Janice Dickinson sedí na invalidnom vozíku po tom, čo sa dokaličila vlastnou nepozornosťou. Zobraziť galériu (15)
Zúbožená Janice Dickinson sedí na invalidnom vozíku po tom, čo sa dokaličila vlastnou nepozornosťou. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – V zúboženom stave! Aj keď Janice Dickinson (57) pred prahom šesťdesiatky väčšinou prekypuje elánom a množstvom energie, v týchto dňoch sa na svet cez ružové okuliare rozhodne nepozerá. Môže za to hrozivá nehoda, ktorá ju pripútala na invalidný vozík. Pohľad na jej odlíčenú tvár a dochrámané telo doslova vzbudzuje ľútosť.

Stačila chvíľka nepozornosti! Hoci Janice Dickinson naháňa mladosť plastickými operáciami a pravidelnou návštevou kozmetických salónov, jej skutočný vek si začína pýtať svoju daň. Dôkazom môže byť nedávny incident, ktorý si nakoniec vynútil hospitalizáciu. Prvá samozvaná supermodelka totiž utŕžila nebezpečný úder do hlavy, ktorý ju takpovediac zrazil k zemi.

Nešťastná udalosť sa stala v blízkosti istej lekárne, kde Janice zaparkovala svojho štvorkolesového tátoša. Keď prechádzala popod bránu, nevšimla si, že garážové dvere sa už pomaly rolujú smerom nadol a zatvárajú. Kovová časť brány zasiahla nepozornú celebritu priamo do hlavy, následkom čoho sa zosypala na zem. Pri páde si zranila koleno a úder sa postaral o neutíchajúce bolesti.

Zaujímavosťou je, že Janice sa do nemocnice vôbec neponáhľala. K vyhľadaniu lekárskej pomoci a odborného vyšetrenia ju doviedli až problémy so spánkom. Výsledok? Plastiková maniačka skončila s ortézou na nohe, s krčným golierom a s diagnózou otrasu mozgu.

Janice Dickinson straší v
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: JDSL/Starlife)

Tmavovláska sa so svojím trápením zdôverila prostredníctvom siete Instagram, na ktorej zverejnila fotku z nemocničného prostredia. Usadená na invalidnom vozíku a odlíčená nevyzerá práve najlepšie, čo potvrdila aj serveru TMZ: „Cítim sa strašne.“ Nezabudla si však nasadiť modré rukavice, aby v nemocničných chodbách nenachytala žiadne mikróby. Náladu jej zaiste nezlepšuje najmä fakt, že bola nútená vyhlásiť bankrot, a tak je otázne, či za zdravotnú starostlivosť vôbec bude mať čím zaplatiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu