Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zo supermodelky skrachovaná troska: Preplastikovaná skončila na mizine!

Janice Dickinson je posadnutá plastickými operáciami, no tie ju priviedli na mizinu. Zobraziť galériu (12)
Janice Dickinson je posadnutá plastickými operáciami, no tie ju priviedli na mizinu. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Rozhadzovala až príliš! Hoci Janice Dickinson (58) dlhé roky hviezdila v modelingu a neskôr dokonca rozhodovala o osude nádejných manekýnok, momentálne ju sužujú veľké finančné problémy. Môže za to jej posadnutosť plastickými operáciami a takmer nulové príjmy. Skončí maniačka do omladzujúcich procedúr na dlažbe?

Nečakaný bankrot! Janice Dickinson si odjakživa pestovala imidž celebrity, ktorá odmieta zostarnúť a aj v takmer dôchodcovskom veku si vychutnáva všetky radosti života. Ako sa však zdá, hospodárenie nepatrí medzi jej silné stránky a kvôli nerozumnému nakladaniu s finančnými prostriedkami môže prísť o všetko. Podľa súdnych dokumentov, ktoré sa podarilo získať denníku New York Post, samozvaná prvá supermodelka dlhuje viac než milión dolárov.

Najmastnejší nezaplatený účet si Janice vyrobila u popredných plastických chirurgov hollywoodskych hviezd. Patrí medzi nich aj dermatológ Arnold Klein a odborník na spomaľovanie procesu starnutia Dr. Uzzi Reiss – každému z doktorov tmavovláska dlhuje cez osemtisíc dolárov. Ešte väčšmi ju však potrápia nezaplatené dane vo výške viac než pol milióna dolárov, ktoré sa s ňou ťahajú už vyše desaťročia.

Janice svoju finančnú krízu nepopiera, práve naopak. Tvrdí, že je zdrvená, no všetko by chcela dať čím skôr opäť do poriadku. „Mala som nejaké problémy, áno, je to pravda. Som nahnevaná a podnikám kroky, aby som mohla všetko každému vrátiť. Cítim sa kvôli tomu príšerne,“ reagovala tento týždeň na citlivé otázky v rozhovore pre portál Radar Online. Jedným z najbližších riešením bude pravdepodobne svadba, už v poradí štvrtá, so psychiatrom Robertom Gernerom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu