Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hrozivý následok spackaných plastík: Z krásnej supermodelky je vycivená kostra!

Janice Dickinson začínala v modelingu ako prirodzená kráska, no plastikami sa zmenila na vycivenú príšeru. Zobraziť galériu (14)
Janice Dickinson začínala v modelingu ako prirodzená kráska, no plastikami sa zmenila na vycivenú príšeru. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Tá ale dopadla! Hoci Janice Dickinson (59) kedysi patrila medzi pôvabné dievčatá s obdivuhodnými krivkami, na staré kolená pripomína vyziabnutého strašiaka do maku. Vďaka početným chirurgickým zákrokom a drastickým diétam sa zmenila na nepoznanie. Pred prahom šesťdesiatky je chudá, zošúverená a jej kačací zobák namiesto pier naháňa hrôzu.

Naozaj je takto so sebou spokojná? Janice Dickinson svoju brilantnú kariéru odštartovala ešte v 70. rokoch minulého storočia a samu seba dokonca označila nálepkou prvej supermodelky. Na jej niekdajšiu krásu a mimoriadne úspechy si však dnes nikto ani len nespomenie. Tmavovláska totiž pravidelne podstupuje „vylepšenia“ pod rukami plastických chirurgov a svoju hmotnosť si drží na minime. Po jednom z tréningov tento týždeň už opäť strašila v losangelských uliciach. Úsmev na perách jej síce nechýbal, no vyziabnutá a vyumelkovaná hviezda pôsobila naozaj odstrašujúco.

Keďže Janice nielen pri cvičení preferuje pohodlie, z tréningu odchádzala v čiernom priliehavom tope a v legínsach lososovej farby. Športové oblečenie však len podčiarklo fakt, že modelingová veteránka to so starostlivosťou o svoj zovňajšok naozaj preháňa. Chýbajúce rukávy totiž odhalili zošúverenú kožu a pletence navretých žíl na rukách aj krku. Modelkinu tvár síce čiastočne maskovali tmavé slnečné okuliare, no početné výplne v lícach a napumpované pery udreli paparazzom okamžite do očí.

Keď Janice svoju dráhu manekýnky definitívne zavesila na klinec, zamierila do sveta televízie. Príležitosť dostala ako porotkyňa v americkej šou Hľadá sa supermodelka, kde sa však dlho neohriala. Po vyhadzove vykopala s producentkou Tyrou Banks vojnovú sekeru a spustila nekonečný maratón ohovárania a urážok. Nedávno však akoby zázrakom precitla a nasypala si popol na hlavu. „Ľutujem jedine to, že som ohovárala Tyru Banks, keď som nehovorila s triezvou mysľou. Chcem využiť príležitosť a ospravedlniť sa Tyre a povedať jej, že ma hlboko mrzí, aké ohavnosti som o nej v minulosti narozprávala. Bolo to len preto, že vyhadzov zo šou sa ma veľmi dotkol,“ ospravedlňovala sa Janice v rozhovore pre Us Weekly. Žeby si krátko pred dôchodkom konečne začala upratovať vo všetkých medziľudských vzťahoch?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu