Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Fakt by sa mala napchávať hranolčekmi? Veď jej brucho vyteká z nohavíc!

Maria Fowler sa napcháva kalorickými dobrotami a vystavuje faldy na bruchu. Zobraziť galériu (2)
Maria Fowler sa napcháva kalorickými dobrotami a vystavuje faldy na bruchu. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Diéty sú jej celkom ukradnuté! Hoci si väčšina modeliek svoju figúru aj jedálny lístok prísne stráži, Maria Fowler (26) si pokojne dopraje kalorickú bombu z umelého riadu priamo na ulici. Na tom by nebolo nič zlé, pokiaľ by sa takáto strava neodrážala na jej postave. Zásoby tuku jej už doslova vytekajú z tesných nohavíc.

Za chyby sa platí! Maria Fowler je na britskej pôde známa ako glamour modelka a hviezda reality šou The Only Way Is Essex, v ktorej účinkovala v rokoch 2010-11. Svoju kedysi závideniahodnú figúru zvykla pretŕčať nielen na televíznych obrazovkách, ale aj na tretej strane domácich plátkov. Je však veľmi pravdepodobné, že po zhliadnutí čerstvých záberov viacero vydavateľov ponuku na fotenie prehodnotí.

Zemiakové hranolčeky z umelohmotnej misky a plechovky koly – tak tento týždeň vyzeralo Mariino občerstvenie na lavičke pri smetnom koši. Z času na čas mastnou dobrotou zhreší každý z nás, no brunetka by si mala naozaj vyberať zdravšie. Úzke džínsy a ultrakrátka bundička jej totiž na imidži takisto nepridala, práve naopak. Obnažené tukové vankúše na bruchu sa jej posediačky takpovediac rozliali do priestoru.

Manekýnka minulý rok pribrala takmer 13 kíl po tom, čo sa rozišla s futbalistom Leeom Croftom. Keďže však zúfalo túži po niekdajšej forme, budúci mesiac sa chystá na liposukciu. Ktovie, či nakoniec tento zákrok nebude u nej celkom zbytočný. Ak bude naďalej holdovať pochúťkam zo stánkov s rýchlym občerstvením, odsatý tuk si zakrátko nazbiera späť vlastnými prehreškami v jedení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu