Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

J-Lo ako ju nepoznáte: Pribratá a nenalíčená má od krásky ďaleko!

Jennifer Lopez očami umelca bez profesionálneho tímu a života hollywoodskej hviezdy. Zobraziť galériu (12)
Jennifer Lopez očami umelca bez profesionálneho tímu a života hollywoodskej hviezdy. (Zdroj: Facebook.com/planet hiltron)

LOS ANGELES – Na ulici by ste o ňu ani nezakopli! Jennifer Lopez (43) patrí k hviezdam svetového formátu, ktoré si aj s pribúdajúcimi rokmi udržiavajú závideniahodnú formu. Ako by však vyzerala, nebyť vypredaných koncertných hál a hollywoodskeho pozlátka? S nadváhou a bez dôkladnej úpravy by zvodnú krásku zďaleka nepripomínala.

Prišiel rad aj na ňu! Začiatkom tohto mesiaca sme vám priniesli galériu osobností zahraničného šoubiznisu v takej podobe, v akej ich zrejme nikdy neuvidíte. Umelec Danny Evans totiž ich tváre grafickými úpravami zmenil na nepoznanie. Snažil sa ich vykresliť v takom svetle, v akom by svoje životy podľa neho žili bez tučných bankových kont a obrovskej popularity. Medzi tieto celebrity najnovšie pribudla aj Jennifer Lopez. A dopadla rovnako neslávne ako ostatné hviezdy z brandže.

Vystrihané vlasy, takmer žiaden mejkap a kypré tvary všade, kam sa pozriete. V hrubom roláku by J-Lo podľa spomínaného grafického experta vyzerala ako typická americká úradníčka. Jediné, čo by jej vedľa klávesnice chýbalo, je tácka s koláčikmi a plnenými šiškami.

V skutočnosti latino diva pred pár dňami oslávila 43. narodeniny, no závideniahodnými krivkami by zatienila aj výrazne mladšie kolegyne. Stačí sa pozrieť na jej ploché a vypracované bruško, aké predvádza počas svojich hudobno-tanečných šou. Nemalú zásluhu na jej mladistvom imidži má nepochybne tanečník a milenec v jednom. Casper Smart (25) svojej staršej partnerke totiž dáva zabrať nielen počas tvrdých tanečných tréningov. A hoci túto dvojicu najskôr spájala iba živočíšna „chémia“ tiel, medzičasom sa medzi nimi vytvoril seriózny vzťah.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu