Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Agent 007 na nákupoch: V jednej ruke taška, v druhej bacuľatá polovička!

Pierce Brosnan s manželkou Keely Shaye Smith Zobraziť galériu (6)
Pierce Brosnan s manželkou Keely Shaye Smith (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ – Džentlmenom aj mimo kamier! Pierce Brosnan (59) sa ako James Bond vždy pýšil spoločnosťou sexi krások s úchvatným telom. V skutočnom živote sa však jeho partnerkou stala korpulentnejšia dáma, ktorá má od hollywoodskeho ideálu na míle ďaleko. Od prejavov lásky to dvojicu ani po 11-ich rokoch manželstva neodrádza.

Stále zamilovaní jeden do druhého! Aj keď Piercea Brosnana od prekročenia šesťdesiatky delí už len krôčik, romantika z jeho harmonického vzťahu zatiaľ nevyprchá. S novinárkou Keely Shaye Smith sa spoznal už pred takmer dvadsiatimi rokmi. S odstupom času však jeho city neochladli, dôkazom čoho môže byť ich víkendová prechádzka parížskymi ulicami.

Na potulky európskym mestom lásky si párik vyrazil v elegantnejšom oblečení, ktoré spolu dokonale ladilo. Hoci má 48-ročná Keely po dvoch pôrodoch nemálo kíl navyše, zvolila ľahké krátke šaty s masívnym náhrdelníkom. Kvôli pohodliu pri chôdzi si obula béžové balerínky a celý outfit zvýraznila bledomodrou kabelkou. Aj s nadváhou tak pôsobila ako sebavedomá dáma. Veď za ruku si ju viedol filmový Agent 007, ktorý jej ochotne odniesol papierovú tašku s nákupom.

Aj keď sa na prvý pohľad môže zdať, že sa dvojica vybrala na dovolenku, v skutočnosti za všetkým stojí práca. Americký Casanova totiž v Paríži nakrúca svoju najnovšiu snímku, v ktorej si s ním hlavnú úlohu strihla Emma Thompson. Ide síce o romantickú komédiu s názvom Love Punch, no Keely môže byť pokojná. Svoju zákonnú polovičku má pod dohľadom aj s ich spoločnými synmi Dylanom a Paris.

Tip: Pozrite si akčný film už dnes večer. Čo dávajú dnes v telke zistíš na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu