Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Štýlová odveta Pippy Middleton: Táto kráska nemá ukazovať tvár?

Pippa Middleton s úsmevom odvrátila urážky na adresu svojho vzhľadu. Zobraziť galériu (10)
Pippa Middleton s úsmevom odvrátila urážky na adresu svojho vzhľadu.

LONDÝN – Aj spredu stojí za pohľad! Sestra vojvodkyne z Cambridge sa nedávno dočkala nie veľmi lichotivých komentárov na svoju adresu od škandalózneho návrhára značky Channel. Kruté urážky však takmer okamžite hodila za hlavu a vyrazila si medzi smotánku. Pozrite si nahodenú Pippu Middleton (28) ako štýlovú fešandu.

Na skrývanie svojej tváre nemá dôvod! Nie je to tak dávno, čo uznávaný dizajnér Karl Lagerfeld pobúril verejnosť tým, že speváčku Adele označil za tučnú. Za štipľavú poznámku sa síce neskôr ospravedlnil, no pred pár týždňami perlil opäť. Podarilo sa mu ponížiť najbližšiu príbuznú budúcej britskej kráľovnej.

„Kate Middleton má peknú postavu a je tým pravým dievčaťom pre toho chlapca Williama. Mám rád tieto typy žien, tie romantické krásky. Na druhej strane, jej sestra, to je niečo odlišné. Nepáči sa mi jej tvár. Mala by sa ukazovať iba zozadu,“ vypustil návrhár z úst pred médiami. Spôsobil tým síce nemalý rozruch, no Pippa si jeho slová zrejme príliš nepripúšťa. Na tohtotýždňovú premiéru snímky Shadow Dancer zvolila jednoduchú eleganciu, v ktorej zažiarila.

Čierne kokteilové šaty doplnené priehľadnou látkou vo farbe šampanského a bronzová pokožka – to je recept na krásu sestry vojvodkyne, na ktorej svet ešte donedávna obdivoval zadoček v róbe družičky. Aj s rozpustenými vlasmi a v nenáročnom outfite však naďalej dokazuje, že vkus a zovňajšok pravej dámy jej nechýba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu