Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Zvodná kráska z budúcnosti: Na tlačovke vytasila tri prsníky!

Herečka Kaitlyn Leeb s tromi prsníkmi pobavila aj Jessicu Biel. Zobraziť galériu (7)
Herečka Kaitlyn Leeb s tromi prsníkmi pobavila aj Jessicu Biel. (Zdroj: Twitter)

SAN DIEGO – Pozoruhodné divadlo! Ak sa filmoví tvorcovia snažia do kín prilákať čo najviac divákov, kreativitou naozaj nešetria. Uplynulý víkend stavili na ľahkú sci-fi erotiku s Kaitlyn Leeb v hlavnej úlohe. Tá pred zástupcami médií vystavila na obdiv nie dva, ale hneď tri prsníky.

Lahôdka pre fajnšmejkerov? S vývojom špeciálnych efektov sa v rámci science fiction posúvajú predstavy aj o ženskom sexepíle. Dôkazom môže byť provokatívny záber z tlačovej konferencie k akčnému thrilleru Total Recall, ktorý je remakeom rovnomennej snímky z roku 1990. V zbrusu novej verzii podľa všetkého nebude núdza ani o zaujímavý ženský hybrid.

„Našla som najpopulárnejšiu kočku na Comic Con. Dve dievčatá, päť prsníkov,“ týmito slovami Jessica Biel okomentovala momentku zo spomínanej tlačovky, o ktorú sa podelila s nasledovníkmi v sieti Twitter. Napriek tomu, že si snúbenica Justina Timberlakea v sci-fi filme strihla jednu z hlavných úloh, v stredobode pozornosti sa tentoraz ocitla jej kolegyňa Kaitlyn Leeb. Tá sa totiž zhostila roly sexice ľahkých mravov s poriadnou nádielkou v oblasti hrudníka. Trojdielne poprsie, aké predvádzala pred paparazzmi, jej nebude chýbať ani na striebornom plátne.

Režisérsku taktovku mal v rukách tentoraz Len Wiseman, ktorý do remakeu obsadil aj svoju zákonnú polovičku Kate Beckinsale. Práve jej reálne „hrozilo“, že sa na pľaci bude pretŕčať ako trojprsníková šľapka. „Som taká rada, že som to neurobila. Má viac pozornosti ako ja s Jessicou dokopy,“ priznala herečka v diskusii. „Moja dcéra by bola na mňa poriadne naštvaná. Chodí do ôsmej triedy a ak by ma videla pobehovať s tromi prsníkmi, bola by naozaj otrávená.“ Samotná Kaitlyn sa však zatiaľ na svoju rolu vonkoncom nesťažuje.

Tip: Pozrite si program v televízii na dnešný večer. Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu