Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Táto sexi cica už oslávila 40-tku? Veď v bikinách zvádza telom tínedžerky!

Sexi herečka Kate Beckinsale na dovolenke s rodinou. Zobraziť galériu (13)
Sexi herečka Kate Beckinsale na dovolenke s rodinou. (Zdroj: profimedia.sk)

MEXIKO – Jej kriviek sa plynutie času akoby ani nedotklo! Hoci Kate Beckinsale presne pred mesiacom oslávila okrúhle štyridsiate narodeniny, na jej figúre niet po zrelom veku ani stopy. Krásna herečka sa na dovolenke vyzliekla do bikín, v ktorých ohúrila ukážkovým telom. To by jej mohli závidieť aj o polovicu mladšie kolegyne.

Rozpálila Mexiko! Aj keď niektoré štyridsiatničky pripomínajú odstrašujúci exponát z výstavy nevydarených plastických operácií, Kate Beckinsale parí medzi očarujúce výnimky. Dokázala to na nedávnej dovolenke v celebritami vyhľadávanej mexickej destinácii. Do južnejších končín od Hollywoodu sa vybrala v spoločnosti manžela, režiséra Lena Wisemana (40). Nielen jemu predviedla postavičku, ktorá je hotovou pastvou pre oči.

Napriek tomu, že Kate v roku 1999 porodila svoju jedinú dcérku, materstvo sa na jej figúre vonkoncom nepodpísalo. Počas horúcich letných dní nahodila snehovo biele bikiny, ktoré na nej vyzerali čertovsky sexi. Dokonale v nich vynikli brunetkine štíhle nohy aj ploché bruško. Štrnásťročná ratolesť Lily si na vedľajšom ležadle v pokoji čítala, a tak sa manželia venovali jeden druhému.

Zaujímavosťou je, že práve dospievajúca dcéra pripomína nestarnúcej dive, že jej roky pribúdajú. Vo vnútri sa síce cíti maximálne sviežo, no vďaka tínedžerke Lily sa jej zakaždým v hlave rozbliká červená kontrolka. „Nikdy predtým som sa pred nikým necítila trápne. Nemôžem tancovať na párty medzi tínedžermi bez toho, aby sa vytratili z parketu. To ma núti priznať si, že som, doriti, stará...“ posťažovala sa Kate v dávnejšom interview pre magazín Allure. Súdiac podľa najnovších záberov však na takéto starosti nemá najmenší dôvod.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu