Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

To je trapas: Jessica Biel oslnila v tesných šatách... Vzápätí na nej praskli!

Jessica Biel zažiarila v luxusnej róbe, tá sa jej však začala rozpadať. Zobraziť galériu (10)
Jessica Biel zažiarila v luxusnej róbe, tá sa jej však začala rozpadať. (Zdroj: SITA, profimedia.sk, )

LONDÝN – Krásna, ale nepraktická! Na takú róbu tento týždeň doplatila jedna z najospevovanejších hollywoodskych herečiek. Jessica Biel (30) sa v luxusných šatách nedokázala vôbec hýbať a riskantný materiál nápor jej kriviek nevydržal. Americká diva praskala vo švíkoch.

Šliapla vedľa! Hoci sa Jessica Biel môže pochváliť závideniahodnou postavou, každý outfit jej rozhodne nepadne ako uliaty. Presvedčiť sa o tom mohla na štvrtkovej premiére zbrusu novej snímky Total Recall. Britským fanúšikom totiž ulahodila bielymi šatami s čipkou a perím, ktoré obopínali jej figúru do posledného milimetra. Napriek tomu, že v nich vyzerala priam úchvatne, ukázalo sa, že ide o nešťastnú voľbu. A na tú brunetka doplatila hneď dvojnásobne.

Od okamihu, ako sa Jessica zjavila pred nadšeným davom, neskrývala svoje rozčarovanie. Príliš tesná róba jej totiž znemožňovala akýkoľvek väčší pohyb, a preto bola nútená postupovať dopredu takpovediac myšacími krokmi. To, čo na pohľad pôsobilo ako dokonalý styling, sa tak vzápätí premenilo na tú najhoršiu nočnú moru všetkých celebrít. Na herečke sa outfit začal doslova rozpadať.

Aj keď si Jessica držala úsmev na tvári, problémy so šatami bez okolkov priznala. „Moje šaty sú veľmi úzke. Vyjsť po schodoch bolo ťažšie ako ktorákoľvek scéna, ktorú som vo filme robila,“ priznala sa zástupcom médií na námestí Leicester Square. Ošemetnú situáciu nakoniec vyriešila tak, že sa vo vnútri kina po skončení oficialít prezliekla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu