Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sexi trofej s úchvatným zadkom: Argentínska cica vyvádzala vo vlnách!

Talianska hviezda Belén Rodríguez má v bikinách sexepílu na rozdávanie. Zobraziť galériu (8)
Talianska hviezda Belén Rodríguez má v bikinách sexepílu na rozdávanie.

BALEÁRY – Pôsobivé divadlo! Hoci väčšine celebrít prílišná pozornosť zo strany okolia vyslovene prekáža, nájdu sa aj svetlé výnimky. Jednou z nich je Belén Rodríguez (27), ktorá pri kúpaní v mori neváhala predvádzať náročné tanečné figúry. So závideniahodnými krivkami v bikinách sa na pláži razom stala stelesnením sexepílu.

Plážová bohyňa ako cenné víťazstvo? Aj tak by sa dali vnímať prímorské hrátky Belén Rodríguez, ktorá v týchto dňoch rozpaľuje pláž na ostrove Formentera. Spolu s milencom Stefanon De Martinom si totiž nevychutnáva exotickú romantiku ako bežný párik. Ich vzájomnú blízkosť demonštrujú aj pohybové kreácie ako vystrihnuté z legendárnej snímky Hriešny tanec.

Guľatý zadoček, úzky driek a vyšportované nohy – tým všetkým sa talianska sexica pýšila tento týždeň vo vlnách. Na šantenie totiž zvolila odvážne bikiny v minimalistickom štýle. Intímne partie jej zakrýval len spodný diel so strihom tango-nohavičiek a podprsenka s tenučkými šnúrkami. Casanova po jej po boku pritom radosť z príťažlivej milenky neskrýval. Doprial jej viacero variácií tanečných „zdvíhačiek“ a ochotne si ju podržal nad hlavou.

Kráska s argentínskymi koreňmi sa mimoriadnej popularite teší v Taliansku, kde sa živí ako modelka, herečka a predovšetkým moderátorka. Kariéru na móle a pred objektívom odštartovala už vo veku sladkých 17 rokov. Ako každej odvážnej a rýchlokvasenej celebrite, ani Belén nechýba sexvideo. V hlavnej úlohe s bývalým priateľom Tobiasom Blancom si ju fanúšikovia mohli vyobzerať na internete už minulý rok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu