Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Britská modelka bez zábran: V mori odhodila plavky, ukázala prsia!

Pixie Geldof hore bez Zobraziť galériu (7)
Pixie Geldof hore bez (Zdroj: profimedia.sk)

IBIZA – Nie je to žiadna hanblivka! Hoci niektoré modelky svoje ženské zbrane neobnažujú ani počas profesionálnych fotení, Pixie Geldof (21) sa svojím telom chváli pri každej príležitosti. V týchto dňoch rozpaľuje pláž na španielskom ostrove, kde dvíha z ležadiel tamojších dovolenkárov. Pretŕča sa s nahým poprsím ako na výstave.

Vrchný diel bikín nepotrebuje! V takomto duchu sa nesie dovolenka britskej manekýnky Pixie Geldof, ktorá si s priateľmi vyrazila na Ibizu. V obľúbenej destinácii sa udomácnila takmer okamžite, o čom svedčí jej vyzývavé šantenie vo vlnách. Slnečné lúče v prímorskom letovisku si vychutnáva hore bez.

Blondínka sa zvedavým pohľadom tento týždeň nijako nebránila. Na kúpanie totiž zvolila len fialové nohavičky bez vrchného dielu plaviek. Takmer nahá laškovala so svojím dobrým priateľom Nickom Grimshawom, na ktorého sa pritískala s odhalenými vnadami. Spoločnosť im robila kamarátka s oranžovými vlasmi, ktorá si po vzore necudnej Pixie takisto navliekla len plavkové gaťky.

Mladá hviezda sa na titulnej strane magazínu po prvý raz objavila pred štyrmi rokmi. Odvtedy sa zviditeľňovala najmä ako tvár kampaní pre vychytené módne značky – Levi's, Diesel, či Agent Provocateur. Popritom však kráča aj v otcových šľapajách a venuje sa hudbe ako speváčka skupiny Violet. Prvý väčší úspech v tomto smere zaznamenala až pred dvomi mesiacmi, keď sa jej s kapelou podarilo vydať debutový singel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu