Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prvá supermodelka (57) v bikinách: Zošúverená starena so silikónmi!

Janice Dickinson v bikinách Zobraziť galériu (11)
Janice Dickinson v bikinách (Zdroj: profimedia.sk)

MALIBU – Tento pohľad nepoteší! Hoci sa Janice Dickinson (57) pretŕča v minimalistických kúskoch oblečenia celý život, na staré kolená sa pochváliť nemá čím. Jej plastikami poznačené telo pred objektívmi už veľa vody nenamúti. Okrem umelých predností na nej nájdete len zošúverenú kožu a celulitídu.

Pretŕča sa ako plážová sexbomba, realita je však celkom iná! Reč je o veteránke v oblasti modelingu, ktorá sa za každú cenu snaží udržiavať svoj zovňajšok vo forme. Vďaka cvičeniu a pobehovaniu po pobreží je síce stále neuveriteľne štíhla, zub času sa však u nej podpísal na všetkých partiách. Investície do práce plastických chirurgov tak vyšli celkom navnivoč.

V dvojdielnych plavkách sa Janice Dickinson rozhodla stráviť aj uplynulú nedeľu. Vybrala sa na svoju obľúbenú pláž v Malibu, kde sa popreháňala so štvornohým chlpáčom a so surfovou doskou v ruke. Boj s pribúdajúcimi rokmi však tentoraz prehrala na plnej čiare. V bikinách predviedla šľachovité krivky s vycivenou kožou. Zozadu jej zas na stehnách kraľovala do očí bijúca celulitída.

Tmavovláska, ktorá samu seba vyhlasuje za prvú supermodelku na svete, sa na rovnakej pláži predvádzala aj pred pár dňami. Vtedy zvolila ultrakrátke šortky a číhajúcim paparazzom servírovala svoje náročné gymnastické kúsky. Pred šesťdesiatkou má síce naozaj skvelú kondíciu, stav pokožky však aj napriek závratným sumám, ktoré za starostlivosť vyhadzuje, zmeniť nedokáže.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu