Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ťahá jej na 60 a všade samá plastika: Ale ohybná je ako tínedžerka!

Janice Dickinson je aj tesne pred 60-tkou ohybná ako za mladi. Zobraziť galériu (8)
Janice Dickinson je aj tesne pred 60-tkou ohybná ako za mladi. (Zdroj: profimedia.sk)

MALIBU – Tá má ale formu! Hoci Janice Dickinson (57) už mnohí fanúšikovia definitívne odpísali do starého železa, ona sa pribúdajúcim rokom bráni zubami-nechtami. Na jej zovňajšku už príliš veľa prirodzených partií nenájdete. Napriek tomu by jej štíhlosť a neuveriteľnú ohybnosť mohli závidieť aj začínajúce modelky.

Dokáže aj náročné naťahovacie kúsky! Aktívny životný štýl a množstvo hodín jogy začínajú Janice Dickinson prinášať sladké ovocie. Náročné cviky jej totiž ani na staré kolená nerobia nijaký problém. Navyše sa môže pochváliť obdivuhodnou figúrou, vďaka čomu v jej prítomnosti aj o 40 rokov mladšie dievčatá zelenejú závisťou.

Samozvaná prvá supermodelka svoje umenie pohybu predvádzala na Deň nezávislosti, ktorý strávila na vychytenej pláži v Malibu. Tentoraz sa však nepretŕčala v bikinách, ale v ultrakrátkych šortkách. S extrémne štíhlymi nohami pritom predvádzala hotové divadlo. Bez najmenšej námahy si ich poležiačky natiahla až za hlavu. Ohúrila aj v predklone, kedy si s vystretými nohami strčila hlavu medzi kolená.

Aj keď televíznej hviezde finančné prostriedky zaručene nechýbajú, nedávno zapĺňali plátky informácie, že neplatí nájomné. „Áno, meškala som s platbami a bola som naozaj naštvaná. Nebola som vysťahovaná. Len som trucovala kvôli inštalatérskym záležitostiam a kúreniu. Všetko bolo napravené. Aj moje nájomné,“ pripustila svoje maniere z posledného obdobia. Zdá sa, že vychádzať s ňou až také jednoduché nikdy nebude.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu