Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hanbia sa za jej kilá navyše? Slávny herecký pár sa ku kyprej dcére nepriznal!

John Travolta s manželkou Kelly Preston hrdo pózuje so synom na rukách. O vypapanú dcéru Ellu s modrou kabelkou sa ani jeden z rodičov nezaujíma. Zobraziť galériu (8)
John Travolta s manželkou Kelly Preston hrdo pózuje so synom na rukách. O vypapanú dcéru Ellu s modrou kabelkou sa ani jeden z rodičov nezaujíma. (Zdroj: profimedia.sk)

CANNES – Hollywoodski pokrytci v akcii! Nie je nijakým tajomstvom, že John Travolta (60) si s manželkou Kelly Preston (51) prešiel po smrti najstaršieho syna hotovým peklom. Teraz sa síce tešia z malého Benjamina, no na svoju dospievajúcu dcéru celkom zabudli. Pozrite, ako ju odignorovali priamo na červenom koberci.

To sú teda spôsoby! Áčkové hollywoodske hviezdy sa na prestížnom filmovom festivale v Cannes tešia pozornosti od okamihu, kedy ich nohy vkročia na francúzsku pôdu. Inak tomu nebolo ani v prípade Johna Travoltu, ktorý na Francúzsku riviéru dorazil s celou rodinou. No zatiaľ čo trojročného synčeka Benjamina si hrdo niesol na rukách po boku manželky, vypapaná tínedžerka Ella sa držala v ústraní, akoby k nemu vôbec nepatrila.

Hollywoodsky Casanova na seba strhol všetku pozornosť už na letisku v Cannes, kde pre celebrity spoza veľkej mláky vystreli červený koberec. Nezainteresovaní fotografi však tentoraz nemali najmenšie tušenie, že Travolta dorazil s kompletnou famíliou. Ella, ktorá trpí nadváhou, sa v čiernych šatách zašívala v úzadí a so slávnym hereckým párom si ju nikto nespájal.

John sa na juhu Francúzska stretol s viacerými celebritami, s ktorými si aj ochotne zapózoval. „Precvičujem si tanečné pohyby s Johnom Travoltom!“ pochválila sa spoločnou čiernobielou fotkou Heidi Klum. Predstaviteľ hlavného fešáka z kultového muzikálu Pomáda dokonca stál v tesnej blízkosti producenta Oscara Generaleho, ktorý pred zástupcami médií žiadal modelku Denny Méndez o ruku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu