Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dvaja slovenskí herci prehovorili o svojej sexuálnej orientácii: Vyšli s pravdou von!

Slovenskí herci prehovorili o homosexualite Zobraziť galériu (7)
Slovenskí herci prehovorili o homosexualite

BRATISLAVA – O tomto sa len tak nehovorí! Homosexualita bola dlhé roky tabuizovaná téma a len málokto sa otvorene priznal, že je inej ako heterosexuálnej orientácie. Dnes je už doba iná a mnohí, a dokonca aj známi ľudia, s tým začínajú mať čoraz menšie problémy. Nedávno sa o tejto citlivej téme rozhovorili aj dvaja herci a vyšli s pravdou von.

Reč je o hercoch Martinovi Nahálkovi (37) a Milanovi Ondríkovi (37), ktorí sa poznajú už roky. V jojkárskom Top Star magazíne prezradili aj veci, o ktorých doposiaľ nikto netušil. Na otázku, kedy medzi nimi preskočila iskra, Nahálka odvetil: „Iskra medzi nami preskočila asi vtedy, keď sme zistili, z akých krajov pochádzame, že si vlastne ľúbime sadnúť na pivo, že sa nám ľúbia dievčatá, že máme podobný vkus na divadlo a tá iskra doteraz je.“  

Ten sa s Ondríkom spoznal na internáte, kde spolu trávili veľa času, až ich okolie pre tento súlad všelijako prezývalo. Nie vždy im to bolo po chuti. „Hovorili nám manželia, či homosexuálny pár,“ priznal Martin. 

Na to, že ich označovali za homosexuálov, si pamätá aj Ondrík. „Niekto aj tak nás volal, áno. Ale to sa ma dosť dotýkalo, aj tým, že som z dediny a Maťo je tiež z Liptova, o týchto veciach sa nám nechcelo ani veľmi rozprávať. Až potom neskôr sme zistili, koľko takýchto ľudí je okolo nás a vlastne tiež, že oni nehryzú a že sú tiež ľudia,“ odvetil herec, ktorý je s Nahálkom dobrý kamarát, no orientácia oboch je viac ako jasná. Obaja sú bezpochyby na ženy. Ondrík má manželku a tri deti a Nahálka má 8-ročného syna a je momentálne slobodný.

Herci Milan Ondrík a Martin Nahálka
Zobraziť galériu (7)
Herci Milan Ondrík a Martin Nahálka

Viac o téme: Milan OndríkMartin Nahálka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu