Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Agent z Aktov X po takmer 20-ich rokoch: Hore bez má stále čo ukázať!

Polonahý David Duchovny sa ani po 50-tke nemá na pláži za čo hanbiť. Zobraziť galériu (9)
Polonahý David Duchovny sa ani po 50-tke nemá na pláži za čo hanbiť. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Do starého železa ešte nepatrí! Napriek tomu, že o tri mesiace oslávi už 52 rokov, David Duchovny telom ani duchom nestarne. Na brade sa mu síce črtá strnisko s prímesou šedín, bez košele však ženy dokáže stále upútať. S vypracovanou postavou totiž na päťdesiatnika ešte zďaleka nevyzerá.

Dbá o seba! Odkedy sa David Duchovny blysol na televíznych obrazovkách ako špeciálny agent FBI Fox Mulder, ubehli už takmer dve desaťročia. Hrdina mysteriózneho seriálu Akty X sa však za toto dlhé obdobie takmer vôbec nezmenil. V závideniahodnej forme sa aj s odstupom času bez ostychu pretŕča na pláži hore bez.

Vypracovaný hrudník, vyrysované svalstvo brucha a ramien, bermudy po kolená – v takomto štýle nedávno hollywoodsky Casanova predvádzal svoj zovňajšok, o ktorý sa pravidelne stará. O pozornosť na vychytenom pobreží Malibu tak núdzu rozhodne nemal. Aj prítomní paparazzi boli totiž zárukou toho, že po ňom pokukovali aj výrazne mladšie ročníky.

Je celkom možné, že David sa udržiava v skvelej kondícii aj vďaka radovánkam za dverami spálne. V roku 2008 totiž dobrovoľne skončil v liečebni, kde sa spamätával zo závislosti na sexe a pravidelných nevier. V opačnom prípade hrozilo, že s ním jeho zákonná polovička Téa Leoni nadobro skoncuje. K rozchodu však nakoniec tak či tak došlo, a to konkrétne 29. júna 2011.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu