Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Akty X po 20-ich rokoch: Agenti Mulder a Scullyová majú šmrnc ako zamladi!

Gillian Anderson a David Duchovny v úlohe zvláštnych agentov seriálu Akty X a po dvadsiatich rokoch Zobraziť galériu (7)
Gillian Anderson a David Duchovny v úlohe zvláštnych agentov seriálu Akty X a po dvadsiatich rokoch (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Takmer vôbec sa nezmenili! Mysteriózny projekt Akty X sa svojho času tešil mimoriadnej diváckej obľube a doteraz sa vyníma v seriálovej tvorbe. Jeho okrúhle dvadsiate výročie oslávili aj hlavní hrdinovia Gillian Anderson (44) David Duchovny (52). S úsmevmi na perách vyzerali rovnako sviežo ako za starých čias.

Stále v najlepšej forme! Hoci dve desaťročia na tvári poznačia každého z nás, agenti Fox Mulder a Dana Scullyová stále pôsobia neuveriteľne mladistvým dojmom. Tento týždeň sa zúčastnili tlačovej konferencie pri príležitosti okrúhleho výročia seriálu, ktorý obom vyniesol celosvetovú popularitu. Bok po boku sršali dobrou náladou a mali k sebe rovnako blízko, ako keď pred kamerami riešili záhadné prípady a zháňali dôkazy o mimozemskej civilizácii.

Gillian si dlhé roky pestovala imidž ryšavky, no po štyridsiatke presedlala na blond farbu vlasov, ktorá jej takpovediac rozžiarila tvár. Jej kolega David už prekročil prah päťdesiatky, kvôli čomu zapustil trendy strnisko, aby vyzeral šik a primerane svojmu veku. V súkromí si síce prešiel manželskou krízou kvôli závislosti na sexe, no z najhoršieho je už očividne dávno vonku. Posadnutosť erotickými radovánkami vcelku vierohodne stvárnil aj v programe Californication, ktorý na obrazovky priniesol kanál Showtime.

Fenomén Akty X sa stretol s takým diváckym úspechom, že sa dočkal aj verzie pre strieborné plátno. Po celovečernom filme nasledovalo jeho pokračovanie s podtitulom Chcem uveriť. O návrat na malú obrazovku síce Gillian nemá záujem, no vďaka blízkemu vzťahu k Davidovi ďalšiu spoluprácu nevylučuje. „Film by bol skvelý,“ naznačila fanúšikom, že si svoju obľúbenú dvojicu možno v budúcnosti ešte budú môcť vychutnať v spoločnom projekte. A ten možno bude súvisieť práve so zvláštnymi agentmi FBI pátrajúcimi po živote mimo našej planéty a paranormálnych javoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu