Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nechutný David Duchovny: Nevie používať záchod!

David Duchovny Zobraziť galériu (9)
David Duchovny

LOS ANGELES – Žiť s ním pod jednou strechou nemusí byť vôbec jednoduché! Reč je o americkom hercovi Davidovi Duchovnom (49), ktorého preslávila hlavná rola v mysterióznom seriáli Akty X. Aj keď sa to zdá neuveriteľné, v 21. storočí mu problémy robí použitie toalety!

To, čo je pre milióny ľudí po celom svete úplne prirodzené, on dokáže premeniť v hotovú drámu. Namiesto toho, aby David privítal vedecký pokrok, najradšej by svoje biologické potreby uspokojoval na latríne. Technologicky vyspelý záchod, nazývaný Tokyo, aký má jeho manželka Tea Leoni, totiž jednoducho nevie používať!

„Je to úžasný výrobok, pretože urobí všetko za vás jediným stlačením gombíka,“ vysvetlil niekdajší „závislák“ od sexu v jednom z rozhovorov. „Moja manželka ten záchod miluje, ale pre mňa je komplikovaný,“ dodal a zároveň načrtol svoju predstavu o ideálnej toalete: „Ja mám rád jednoduchý záchod – niečo medzi dierou v zemi a toaletou Tokyo.“

Odpor voči novinkám vo svete technológii však David neprechováva len v prípade moderných záchodov. Ako sa tiež priznal, poriadne nevie používať ani počítač a k takémuto postoju dokonca vedie aj svoju 10-ročnú dcéru. Medzi jeho najväčšie vášne patria hodinky, ideálne z 19. storočia, a obyčajné tenisky, aké sa vracajú do módy aj v súčasnosti.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu