Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kim Kardashian zápasila s megazadkom: Ledva ho vyteperila z luxusného fára!

Oblá Kim Kardashian nevedela vystúpiť z drahého športového auta. Zobraziť galériu (9)
Oblá Kim Kardashian nevedela vystúpiť z drahého športového auta. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Paparazzom na smiech! Tak dopadla Kim Kardashian (31), ktorá sa v uliciach Veľkého jablka pochválila jazdou v hriešne drahom vozidle. Jej predvádzanie sa však malo úsmevnú chybičku krásy. Pri vystupovaní svoje objemné pozadie nevedela dostať zo sedadla.

Ako prilepená! Podobne sa musela cítiť Kim Kardashian pri nedávnom trapase, ktorý si nechtiac vyrobila cestou na nákupy. Aj keď sa z nej vďaka doterajšiemu pôsobeniu v šoubiznise stala hotová majsterka vo vystupovaní z auta, začiatkom týždňa tento úkon nezvládla. Osudným sa jej stal kyprý zadok, ktorý nedokázala zdvihnúť zo sedadla nízkeho športiaka.

Hoci tmavovláska zvyčajne jazdí na terénnom vozidle, od milenca si vyžobronila šancu na zmenu. Čokoládový rapper Kanye West jej totiž požičal štvorkolesového tátoša z vlastného vozového parku – Mercedes SLR McLaren v hodnote úctyhodných pol milióna dolárov. Dlhé ležérne šaty a nízko položený podvozok jej však vystupovanie poriadne znepríjemnili. Kim sa z auta hodnú chvíľu nevedela vyteperiť.

Napriek tomu, že televízna hviezda patrí medzi obletované celebrity, nie každému je po chuti. Dôkazom môže byť nedávne benefičné podujatie, na ktoré sa Kim neuveriteľne tešila. „Som taká vzrušená, že dnes večer uvidím všetku tú módu na MET gala v New Yorku!“ napísala krátko pred galavečerom. Na ňom sa však nakoniec neobjavila. Najpravdepodobnejším dôvod je vykázanie z úst editorky módnej biblie Vogue. „Anna Wintour nenávidí Kim. Prečo by ju na podujatie pozývala? Zúčastňujú sa ho najväčšie hviezdy sveta a Kim do toho zoznamu vôbec nesedí,“ prezradil zdroj portálu RadarOnline.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu