Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Kim Kardashian s milencom a nadváhou: Stučneli len za pár minút!

Kim Kardashian a Kanye West očami umelca - bez peňazí by bojovali s obezitou. Zobraziť galériu (9)
Kim Kardashian a Kanye West očami umelca - bez peňazí by bojovali s obezitou. (Zdroj: Facebook.com/planet hiltron)

LOS ANGELES – Krutý kanadský žartík! O Kim Kardashian (31) je známe, že si svoju figúru presýpacích hodín prísne stráži a denne na nej pracuje vo fitnescentre. Viete si však predstaviť, ako by dopadla bez peňazí na trénera a drahé krémy? Spolu s milencom Kanyem Westom (35) by jej pozadie narástlo do enormných rozmerov.

Obezite by sa nevyhli! Pred časom sme vám priniesli galériu známych osobností, ktoré sa pod rukami šikovného grafika Dannyho Evansa zmenili na nepoznanie. Jeho cieľom bolo totiž vyjadriť, ako by svetoznáme celebrity dopadli bez popularity a peňazí, ktoré pravidelne míňajú na úpravu svojho zovňajšku. Najnovšie k nim pribudla aj milenecká dvojica v zložení Kim Kardashian a Kanye West.

Bez vrások a s mejkapom, ale tiež s množstvom kíl navyše. V takejto podobe by podľa spomínaného umelca Kim prežívala život bežného smrteľníka. V kostýme lososovej farby by s čokoládovým rapperom stále tvorila zladený pár, no závideniahodnou postavou by sa pýšiť určite nemohla. Bez hodín strávených v posilňovni a prípravkov proti celulitíde by pôsobila skôr ako typická americká sekretárka.

V skutočnom živote sa však televízna hviezdička rozhodne nemá na čo sťažovať. Na verejnosti strieda jeden luxusný outfit za druhým a po jej boku nechýba zabezpečený partner. Bolo len otázkou času, kedy sa Kanye objaví v milenkinej reality šou. Fanúšikovia sa dočkali tento týždeň. „Ahoj, zlato. Som nadšená, že dnes večer ideš s nami,“ uviedla Kim svojho partnera pred odchodom na otvorenie rodinnej reštaurácie. Či však práve takáto forma prezentácie pridá hudobníkovi na popularite, je zatiaľ otázne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu