Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kim Kardashian sa znetvorila na umelú kreatúru: Vyzerá ako živá Barbie!

Kim Kardashian ako vyumelkovaná bábika Barbie. Zobraziť galériu (11)
Kim Kardashian ako vyumelkovaná bábika Barbie. (Zdroj: kimkardashian.celebuzz.com)

NEW YORK – Nepozná zábrany! Hoci mnoho známych tvárí zo sveta šoubiznisu ňou pohŕda, Kim Kardashian (31) si naďalej suverénne kráča za svojím cieľom. V honbe za popularitou však neraz šliapne poriadne vedľa. Naposledy na seba nahádzala kvantá líčidiel a zmenila sa na nevkusnú umelinu.

Ako spiaca a ležiaca bábika! S takým imidžom Kim Kardashian najnovšie prekvapila svojich fanúšikov na sociálnych sieťach. Zverejnila totiž čerstvé zábery z fotenia, ktorým sa chcela priblížiť čokoládovej americkej dive Diane Ross (68). V spolupráci s tímom vizážistiek a kaderníčok však jej premena dopadla ako obrovské fiasko.

Kučeravá objemná hriva, okále na pol tváre a vyumelkovaný výraz. To bol len začiatok katastrofy, v ktorej sa Kimin účes aj riasy na očiach niesli v znamení veľkosti XXL. Nevkusnú bodku dodala záplava ružovej na lícach a nafúknuté pery v pastelovom odtieni. S takouto hrubou „omietkou“ televízna hviezda nepripomínala úspešnú spevácku veteránku, ale skôr živú Barbie či nevydareného transvestitu.

Aj keď Kim nikdy nepatrila k prirodzeným kráskam, takýto plastikový imidž je na ňu priveľa. Sama by to však pred svetom nikdy nepriznala. „Milujem ten účes! Pre mňa je to zaručene celkom nový vzhľad,“ odkázala nasledovníkom na Twitteri. Tých zároveň ubezpečila, že sa pred objektívom náramne bavila. Ak by ju však v takejto podobe zbadal milenec Kanye West, do smiechu by mu zrejme nebolo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu