Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Plastiková veteránka v nálade: Chudá a zmachlená skákala ako pajác!

Plastiková Janice Dickinson sršala dobrou náladou. Zobraziť galériu (10)
Plastiková Janice Dickinson sršala dobrou náladou.

LOS ANGELES – Ako odtrhnutá z reťaze! Hoci Janice Dickinson (57) už nepatrí medzi najmladšie ročníky, patričný elán jej zatiaľ nechýba. Vyziabnutá na kosť a zmaľovaná ako kraslica sa tento týždeň odviazala priamo na ulici. Čo spôsobilo, že od radosti skákala do výšky?

Skvele naladená! Tak ako Janice Dickinson odmieta starnúť navonok, sviežosťou očividne stále srší aj zvnútra. Popri početných plastikách totiž nezabúda ani na aktívny spoločenský život a kultúrne vyžitie. Aj vďaka nemu duchom nestarne a svoj entuziazmus dáva najavo, kde sa dá. Hoc aj vo večerných hodinách v uliciach Hollywoodu.

Priliehavé nohavice s vysokým kovovým leskom a odpovedajúce topánky nad členky – takýmto outfitom chcela milovníčka chirurgických zákrokov omladnúť o zopár desaťročí. Čudovať sa jej však nemožno. Do výbornej nálady ju totiž dostalo vystúpenie kapely Coldplay, na ktoré si v predmetný večer odskočila. S výrazným líčením a tradične vychudnutou figúrou.

Aj keď Janice s pribúdajúcimi rokmi bojuje zásadne na operačnom stole, na sebavedomí jej pridáva tiež neutíchajúci záujem zo strany zajačikov. A aký je jej recept na lásku? „Neusádzajte sa. A viete čo? Po dvoch deťoch a slobode je to o boji, zápase a rýchlych úderoch. Každé ráno sa zobúdzam a bojujem so životom,“ rozdávala múdrosť v nedávnom interview. Ako žena ubitá životom však v poslednom čase vôbec nevyzerá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu