Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Plastiková veteránka bez mejkapu: Konečne to nie je katastrofa!

Janice Dickinson bez mejkapu Zobraziť galériu (11)
Janice Dickinson bez mejkapu (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Prekvapila! Zakaždým, keď sa Janice Dickinson (58) zjaví v hollywoodskych uliciach, paparazzi sa okolo nej zlietnu ako osi. So železnou pravidelnosťou totiž odchádzajú s cenným úlovkom jej tváre zničenej plastikami. Tento týždeň však samozvaná prvá supermodelka potvrdila pravidlo zaujímavou výnimkou. Aj bez nánosov líčidiel vyzerala k svetu.

Nemá sa za čo hanbiť! Hoci pohľad na nenamaľovanú tvár Janice Dickinson v poslednom období okolie netešil, v piatok sa samotná hviezda predvádzala pred objektívmi bez akýchkoľvek zábran. Napriek tomu, že si pod skalpel plastického chirurga ľahla nejedenkrát, v slnečnej Kalifornii prekvapila sviežosťou. Vďaka štíhlej figúre by jej takmer šesťdesiatku na krku tipoval iba málokto.

Plastiková maniačka si do losangelskej štvrte vyrazila po kofeínovú záchranu v ležérnom štýle. Navliekla sa do priliehavých legínsov, ktoré zvýrazňovali jej nohy modelky vo výslužbe. Predĺžený top dopĺňala krátka flísová bundička zelenej farby. Janice si v ruke niesla veľký téglik s kávou a pred fotografmi sa nijako nehanbila. Hneď ako ju oslovili, sňala si slnečné okuliare a ukázala pleť bez mejkapu.

Známa brunetka ani v zrelom veku v láske nijako nezaostáva – momentálne je už po štvrtý raz zasnúbená. Na koleno pred ňou pokľakol doktor Robert Gerner, ktorý je expertom v oblasti psychofarmakológie. U Janice však radosti okolo blížiacej sa svadby zatienil škandál z minulomesačného Týždňa módy v New Yorku. Modelingová veteránka a lovkyňa talentov totiž mala na istom charitatívnom podujatí ukradnúť šperky v hodnote 20 tisíc dolárov. „Ak by som chcela ukradnúť šperky, išla by som k Harrymu Winstonovi, nezahadzovala by som sa s lacnými šperkmi, tamtie boli naozaj lacné. Ja nosím drahé a skutočné šperky,“ bránila sa Janice v médiách. Ako sa teda zdá, americkí lekári zarábajú viac než dosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu