Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Milenci Kim Kardashian a Kanye West: Už sa pretŕčajú ruka v ruke!

Kim Kardashian a Kanye West verejne vystupovali ako pár. Zobraziť galériu (8)
Kim Kardashian a Kanye West verejne vystupovali ako pár. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Koniec dohadom! Špekulácie o tom, že ešte stále vydatá Kim Kardashian (31) zbalila čokoládového rappera, sa kuloármi šírili už dlhší čas. Tmavovláska ich však potvrdila až tento týždeň, keď Kanyea Westa (34) vyvetrala po svojom boku v spoločnosti. Stískala mu ruku ako dlhoročnému milencovi.

Zaľúbená až po uši! Hoci toto slovné spojenie sa zvykne používať ako metafora, v prípade Kim Kardashian platí do posledného písmena. Len nedávno sa totiž táto hviezdička vlastnej reality šou objavila na verejnosti s novou zlatou ozdobou – literami K a W na ušnici. Dnes je už nad slnko jasné, že išlo o iniciály jej čerstvého úlovku.

Obaja zladení ako ostrieľaný párik – v takom štýle prominentní milenci absolvovali jedno z prvých verejných vystúpení. Kim siahla po asymetrických čierno-bielych šatách so zapínaním okolo krku, v ktorých už opäť vynikli jej ženské tvary. Kanye ju dopĺňal lesklým sakom a tričkom s bielou potlačou. Už na prvý pohľad tak pôsobili, akoby vo vzťahu strávili celé roky a nielen rekordne krátky čas.

Zaujímavosťou je, že Kimina sestra Khloe len pred pár dňami jej pomer s hudobníkom označila za vlažný. „Nemyslím si, že je to vážne. Na to je príliš skoro. Sú priateľmi už veľmi dlho, takže je to jednoduchšie. Ide o viac ako skvelé kamarátstvo,“ nechala sa počuť v americkej šou Watch What Happens Live. Zdá sa však, že za tých pár dní sa stihlo veľa zmeniť. Alebo si len Khloe dávala pozor na jazyk?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu