Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Poľská modelka má zvrhlú kampaň: Od koho je táto sado-maso erotika?

Erotická kampaň pre komerčné účely poľskej modelky vyvolala značný rozruch. Zobraziť galériu (10)
Erotická kampaň pre komerčné účely poľskej modelky vyvolala značný rozruch. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – To je ale spolupráca! Keď sa Anja Rubik (29) začala medzi smotánkou pretŕčať v odvážnych outfitoch, len málokto tušil, čo sa za jej exhibicionizmom vlastne skrýva. Vysvetlenie priniesla drsná kampaň s množstvom odhalených tiel. Odvážne scény si objednala až za veľkou mlákou.

Zámer šokovať jej naozaj vyšiel! Reč je o poľskej modelke, ktorá sa v uplynulých mesiacoch snažila votrieť do centra pozornosti za každú cenu. Na červenom koberci totiž obnažovala nielen vychudnutú postavu, ale predovšetkým svoje intímne partie. Dôvod jej konania konečne vyplával na povrch až v týchto dňoch. Anja Rubik sa pokúša preraziť so svojím zbrusu novým magazínom 25. Jeho úvodná kampaň však v kuloároch narobila poriadny rozruch.

Nahé telá, ženské prsia, krv a latexové outfity ako z fetišistického salónu – to všetko rezonuje v pikantných scénach pod taktovkou režiséra menom Barnaby Roper. V tíme však mal hlavné slovo tiež známy rapper a producent Kanye West, ktorý sa hneď v úvode videa aj sám objavil. Dočkal sa totiž krátkej repliky o meste utrpenia a večne trvajúcej bolesti.

Aj keď ani nie dvojminútové dielo vyvolalo búrlivé reakcie, samotná Anja je s výsledkom veľmi spokojná. S režisérom vraj udreli na rovnakú nôtu od prvej chvíle: „Boli sme na jednej vlne v mnohých veciach. Myslela som, že by bolo skutočne zaujímavé urobiť to tak, ako keby sme vstúpili do hlavy Kaneyho Westa. Nie je to pornografické, ale zmyselné“ Či sa časopis o ženskom pohľade na erotiku uchytí aj u čitateľov, ukážu až najbližšie týždne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu