Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dokonalosť v každom detaile: Štýlová Victoria Beckham ohúrila Číňanov!

Victoria Beckham uchvátila čínske média vyberaným vkusom. Zobraziť galériu (15)
Victoria Beckham uchvátila čínske média vyberaným vkusom. (Zdroj: SITA)

PEKING – Ide jej karta! Hoci Victoria Beckham (38) zamierila na východ kvôli biznisu súvisiacemu s automobilovým priemyslom, k slovu sa dostala aj jej dámska konfekcia. A vycibrenou eleganciou dostala Číňanov razom do pozoru. Taký obrovský úspech neočakávala ani v tých najkrajších snoch.

Bodovala na celej čiare! Keď sa Victoria Beckham dostala do širšieho povedomia dizajnérskej obce nielen na Britských ostrovoch, ale aj za veľkou mlákou, cítila sa nesmierne poctená a šťastná. Zdá sa však, že v týchto medziach jej podnikateľské plány zďaleka nekončia. Najnovšie expandovala do Číny, kde narobila poriadny rozruch.

Prvotným zámerom módnej ikony bolo uviesť na trh luxusné vozidlo značky Range Rover, na ktorom sa začiatkom roka návrhársky podieľala. Pracovnú cestu však využila aj na to, aby domácim ukázala svoju zbrusu novú kolekciu. Tú sa rozhodla predstaviť v priliehavých červených šatách s čiernymi pruhmi, ktoré doplnila čižmami s otvorenou špičkou. O pozornosť mala práve vďaka tejto kombinácii postarané. Zástupcovia tamojších médií išli na nej oči nechať.

O úspešné momenty svojho čínskeho dobrodružstva sa Victoria podelila aj s fanúšikmi v sieti Twitter. Naservírovala im nielen záber z promo akcie spomínaného auta, ale aj zo súkromia príprav štýlového zovňajšku. Outfit, ktorým štvornásobná mama vyrážala dych, pritom dostal priestor aj v miestnych novinách. „Ďakujem, Oriental Daily News!“ okomentovala fotku príspevku v printovej verzii. Je teda celkom možné, že po vrelom prijatí a šnúre uznaní sa Victorii ani nebude chcieť z ázijského kontinentu vrátiť domov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu