Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Victoria Beckham je vyziabnutá ako kedysi: Namiesto nôh dve špáradlá!

Victoria Beckham už opäť pôsobí ako anorektička. Zobraziť galériu (12)
Victoria Beckham už opäť pôsobí ako anorektička. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Návrat do starých koľají! Aj keď sa po štvrtom pôrode zdalo, že Victoria Beckham (38) presedlala na zdravší životný štýl, pravdou sa stal presný opak. Módna ikona je rovnako vychudnutá ako za čias, kedy čelila obvineniam z anorexie. Tenkými nohami by dnes mohla konkurovať sedemročnému synovi.

Svojej posadnutosti sa nezbavila! Keď sa Victoria Beckham krátko po narodení dcéry Harper objavila na verejnosti, pôsobila ako štíhla a elegantná štvornásobná matka. Fanúšikovia, ktorí verili v jej obrat v rámci stravovacích návykov, však zostanú sklamaní. Presne rok od posledného pôrodu uznávaná návrhárka kráča v šľapajách väčšiny anorektičiek.

Začína pripomínať lízanku! Tento trend pochádza spoza veľkej mláky, kde sa mladé celebrity snažia dosiahnuť mušiu váhu. Vďaka nej majú extrémne útlu figúru, na ktorej dominuje opticky veľká hlava. Podobný dojem v nedeľu zanechávala aj Victoria na londýnskom letisku. V tmavom oblečení a úzkych nohaviciach mala neuveriteľne tenké nohy. Na prvý pohľad by sa pokojne mohla porovnať s najmladším synom Cruzom, ktorého držala za ruku.

Známa dizajnérka si do Británie odskočila na dovolenku, no v súčasnosti si už opäť plní pracovné povinnosti. Z londýnskeho letiska si to namierila do Dublinu, o čom informovala aj svojich nasledovníkov v sieti Twitter: „Som nadšená z tohtotýždňovej návštevy Thomasa Browna v Dubline!!! Aké je tam počasie?? Čo si mám obliecť???“ Viac ako samotné outfity z vlastnej kolekcie by ju však mali zaujímať predovšetkým výdatné večere.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu