Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Odvážna Rihanna: Trúfa si na Whitney Houston!

Whitney Houston a Rihanna Zobraziť galériu (15)
Whitney Houston a Rihanna

LONDÝN - Speváčka Rihanna by chcela vo filme stvárniť rolu nedávno zosnulej americkej kolegyne Whitney Houston. Reagovala tak na špekulácie o jej chystanom účinkovaní v životopisnom filme.

Medzitým sa blíži premiéra filmu Sparkle, poslednej snímky, v ktorej si Houston zahrala. Už dnes mohli televízni diváci zhliadnuť upútavku k filmu, informovala agentúra AP.

Rihanna (24) prezradila, že by za rolu Houston dala všetko. Odmietla však informácie niektorých médií, že už jej bola rola vo filme prisľúbená. "Ešte mi nikto nevolal," povedala Rihanna, ktorá má za sebou herecký debut vo filme Bojová loď, ktorý vstúpi do kín tento mesiac.

Rihanna zdôraznila, že Houston je jedným z jej veľkých vzorov. "Vždy som bola mojím vzorom," povedala v rozhovore a dodala, že ako malá jej hudbu často počúvala. "Čiastočne je spoluzodpovedná za to, že som sa dala na hudbu," povedala.

Houston zomrela vo februári v hoteli v Beverly Hills vo veku 48 rokov. Utopila sa vo vani, pričom v krvi mala kokaín. Ešte však stihla natočiť filmový muzikál Sparkle, v ktorom sa objaví posmrtne. Fanúšikovia si na neho musia počkať do 17. augusta, ale diváci už dnes videli v televíznej šou Today na americkej stanici NBC trailer.

Speváčka vo filme hrá matku troch dcér, ktoré majú úspešnú skupinu aj problémy s drogami. Ide o remake rovnomenného filmu z roku 1976. Houston sa na celom svete preslávila vďaka filmu Osobný strážca z roku 1992. Predposlednú rolu dostala v roku 1996 v romantickom filme Kazatelova žena.

Trailer k filmu Sparkle

Sparkle

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu