Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Toto je posledná skladba Whitney: O štyri dni zomrela!

Whitney Houston Zobraziť galériu (9)
Whitney Houston

LOS ANGELES - Moderátor Ryan Seacrest zverejnil poslednú pieseň, ktorú počas života nahrala zosnulá speváčka Whitney Houston. Skladba s názvom Celebrate je duetom s víťazkou šiestej série speváckej súťaže American Idol Jordin Sparks.

Pieseň produkovanú R. Kellym nahrala Houston len štyri dni pred smrťou. Dueto zaznie v jej poslednom filme Sparkle, ktorý budú v slovenských kinách premietať od 1. novembra. V USA bude mať premiéru už o niekoľko mesiacov skôr - 14. augusta. Houston si v snímke zahrala matku troch dcér, ktoré vytvoria úspešnú spevácku skupinu a na vlastnej koži okúsia svet šoubiznisu plný nebezpečenstva a drog. Ide o remake rovnomenného filmu z roku 1976, v ktorom sa v hlavnej úlohe predstavila Irene Cara.

Whitney Houston zomrela 11. februára vo veku 48 rokov. Bez známok života ju našli vo vani jej hotelovej izby v Beverly Hills. Príčinou tragického úmrtia speváčky bolo utopenie, pričom išlo o dôsledok užívania kokaínu a ochorenia srdca. Držiteľka šiestich cien Grammy mala v čase úmrtia vo svojom tele aj marihuanu, antihistaminikum a ďalšie lieky. Pochovali ju 19. februára na cintoríne Fairview v mestečku Westfield v jej rodnom New Jersey.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu