Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Zajačik v posteli robí divy: Sexi 50-tka ohúrila telom v bikinách!

Rita Rusic v bikinách zatieni aj výrazne mladšie kolegyne. Zobraziť galériu (3)
Rita Rusic v bikinách zatieni aj výrazne mladšie kolegyne. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Mladý milenec ženám prospieva! O tom, že Rita Rusic (51) do starého železa ešte zďaleka nepatrí, jej okolie netreba presviedčať dlho. Stačí, aby sa na pláži objavila v dvojdielnych bikinách a hneď je každému jasné, odkiaľ fúka vietor. Takýto závan sexepílu totiž hociktorá päťdesiatnička vniesť na pláž rozhodne nedokáže.

Päťdesiatka ako nová tridsiatka? Takýto životný reštart je v prípade talianskej sexice samozrejmosťou už niekoľko mesiacov. Rita Rusic totiž v zrelom veku presne vie, ako aspoň naoko zastaviť plynúci čas. Chce to najmä dostatok oddychu, slnečných lúčov, dobrej nálady a v neposlednom rade „mladé mäsko“ vždy po ruke. Takúto osvedčenú kombináciu si momentálne užíva na floridskej pláži. A sebavedomia má pri tom na rozdávanie.

Postavičku ako lusk známa režisérka, producentka a herečka v týchto dňoch predvádza na slnkom zaliatom miamskom pobreží. Do svojej obľúbenej destinácie sa pritom vrátila po dvoch mesiacoch s tým istým sprievodom. Zajačik, s ktorým sa delí o luxus vychyteného letoviska, jej zrejme vyhovuje vo všetkých smeroch. A to aj napriek tomu, že z celebritných kruhov nepochádza. Médiá totiž jeho meno nikdy nespomínajú.

Dominantnosť a funkciu prvých huslí si Rita vo svojom vzťahu vychutnáva plnými dúškami. Jej skúsenosti a ukážkové krivky by si totiž zaslúžili minimálne toľko hviezdičiek, koľko mal zlatý náhrdelník dopĺňajúci červené plavky. Otázne je, či do svojho zovňajšku mesačne investuje hriešne sumy alebo zaň vďačí závideniahodným génom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu