Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tieto krivky patria 54-ročnej hviezde? Veď v bikinách ohuruje telom sexice!

Rita Rusic už čochvíľa oslávi 55. narodeniny, no v bikinách vyžaruje viac sexepílu než mnohé o polovicu mladšie hviezdy. Zobraziť galériu (10)
Rita Rusic už čochvíľa oslávi 55. narodeniny, no v bikinách vyžaruje viac sexepílu než mnohé o polovicu mladšie hviezdy.

MIAMI – Do starého železa ešte zďaleka nepatrí! Niektoré dámy zo sveta šoubiznisu vyzerajú po prekročení prahu päťdesiatky lepšie, ak zostávajú oblečené. Rita Rusic (54) sa však za svoju postavu v plavkách hanbiť rozhodne nemusí. Napriek pribúdajúcim rokom totiž na pláži zatieni aj o polovicu mladšie dievčatá. Pozrite si čerstvé zábery ako dôkaz.

Stále v top forme! Hoci Rite Rusic už o pár mesiacov v kolónke „vek“ zasvietia dve päťky, ona si z tohto čísla ťažkú hlavu nerobí. Viac času než práci venuje svojmu výrazne mladšiemu milencovi a slastnému leňošeniu na pláži. Pred pár dňami tak už opäť zavítala do svojej obľúbenej dovolenkovej destinácie, kde sa postarala o menší rozruch. Len málo celebrít z jej vekovej kategórie sa totiž môže pochváliť takou sexi figúrou, akú má ona.

Rita si to na piesočnatú pláž namierila v tyrkysových bikinách, ktoré nechali vyniknúť jej bronzovej pokožke a podčiarkli dokonalo vytvarované krivky. Plavovláska sa totiž ešte stále môže pochváliť pevnými prednosťami, dlhými štíhlymi nohami aj plochým bruškom. Niet sa čo čudovať, že po jej boku sa naďalej drží 39-ročný Venezuelčan Ricardo. On na svojej svalnatej postave takisto poctivo maká, no mladšie pipky nenaháňa. Pri nestarnúcej päťdesiatničke je totiž spokojný na maximum. Po spoločných deťoch dvojica netúži a zaobstarala si aspoň psa.

Zaujímavosťou je, že sexi blondínka v predchádzajúcom manželstve s filmárom Vittoriom Cecchim Gorim priviedla na svet dve ratolesti – dcéru Vittoriu a syna Maria. Tie sa však na dovolenkách neobjavujú a zrejme priveľa času s prominentnou mamou netrávia. Tú totiž najviac zaujíma objekt túžby, ktorú pocítila už pred desaťročím. „S Ricardom sme sa stretli pred desiatimi rokmi a bola medzi nami príťažlivosť. Ale on bol vtedy vo vzťahu a ja som bola zadaná tiež,“ prezradila Rita, ako sa zoznámila so súčasným milencom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu