Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Seriálový Monk ako pravý Casanova: V plavkách balil zvodnú blondínu!

Tony Shalhoub známy ako detektív Monk balí pri bazéne atraktívnu dámu. Zobraziť galériu (2)
Tony Shalhoub známy ako detektív Monk balí pri bazéne atraktívnu dámu. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Vie byť aj skutočným lovcom! Hoci Tonyho Shalhouba (58) slovenský divák pozná ako geniálneho, ale poplateného detektíva Monka, dámy vo svojom okolí dokáže poriadne prekvapiť. Pozrite, ako nedávno nadbiehal pohľadnej blondínke pri bazéne. Čím ju chcel asi ohúriť?

Mimo svojho seriálu sa zrejme príliš neostýcha! Aj keď Tony Shalhoub zostane v mysliach mnohých z nás zafixovaný ako úzkostlivý a obsedantný Adrian Monk, pred kamerami sa poľahky vžije aj do úlohy zvodcu. Dôkazom môže byť čerstvý záber, na ktorom sa s plaveckými okuliarmi na čele a v bermudách snaží votrieť do pozornosti dámy s krátkym zostrihom. Postavu atléta by ste uňho hľadali síce márne, treba však uznať, že na svoj vek nevyzerá najhoršie.

Bazénová scéna s atraktívnou blondínou v plavkách so zebrím vzorom je súčasťou pripravovanej drámy Pain and Gain. V nej sa takmer šesťdesiatnik blysne po boku takých svalovcov, akými sú Dwayne Johnson a Mark Wahlberg. Prostredie je totiž zasadené do sveta kulturistiky.

Aj napriek tomu, že Tony si tentoraz hlavnú úlohu nestrihol, zúfať rozhodne nemusí. Jeho megaúspešný seriál, na ktorom sa podieľal aj producentsky, mu za 7 rokov nakrúcania vyniesol množstvo ocenení a nominácií. Tým najcennejším je Zlatý glóbus a pozitívne ohlasy miliónov fanúšikov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu