Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Má po 50-tke a vyzerá fantasticky: Nenalíčenú tvár ukázala ako dôkaz!

Rita Rusic bez mejkapu Zobraziť galériu (5)
Rita Rusic bez mejkapu (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Prirodzenosť jej naozaj svedčí! Hoci Rita Rusic už dávnejšie prekročila prah päťdesiatky, svojím telom v bikinách pravidelne privádza do šialenstva všetkých dovolenkárov. Nedávno navyše dokázala, že za pohľad stojí aj jej tvár bez čo i len štipky mejkapu. Starnutie sa chorvátskej hviezdy v zrelom veku akoby vonkoncom netýkalo.

Má byť na čo hrdá! Rita Rusic síce patrí medzi najznámejšie speváčky, herečky a producentky z balkánskej oblasti, no aktívnu kariéru už zavesila na klinec. Namiesto driny vo svete kinematografie zvyčajne holduje vyhriatej miamskej pláži, kde v plavkách priťahuje objektívy paparazzov ako magnet. Zaujať však dokáže aj na celkom bežnej prechádzke v teplákoch a bez akejkoľvek úpravy.

Nestarnúca päťdesiatnička sa pred pár dňami vybrala vyvenčiť svojho štvornohého miláčika len v oranžovej teplákovej súprave z velúru. Keďže sa motala iba v blízkosti svojho apartmánu, s líčením či česaním sa pred odchodom z domu príliš nezaťažovala. A ľutovať rozhodne nemusí. Jej tvár bez výrazných vrások či nedostatkov pleti zanechávala mladistvý a svieži dojem.

Na Rite je okrem jej zovňajšku chvályhodné tiež to, že spolu s vôdzkou si pre svojho psa pripravila aj igelitové vrecúško na jeho exkrementy. Očividne tak nepatrí k rozmaznaným paničkám, ktoré by po svojom chlpatom spoločníkovi odmietali poupratovať. Jej obdivovatelia tak môžu smelo skonštatovať, že je to dáma do koča aj do voza. Dôkazom môže byť fakt, že rozvedená mamička dvoch detí má po svojom boku len 39-ročného Venezuelčana Riccarda, s ktorým bez najmenších problémov udržiava intímny vzťah už celé mesiace.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu