Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Kráska z Baywatchu v ohrození života: Desivá nehoda pred kamerami!

Nicole Eggert kedysi začína ako zvodná záchranárka v plavkách, dnes sa schudnutá vracia s programom o potápaní. Zobraziť galériu (8)
Nicole Eggert kedysi začína ako zvodná záchranárka v plavkách, dnes sa schudnutá vracia s programom o potápaní. (Zdroj: splash)

LOS ANGELES – Strach o holý život! Aj keď Nicole Eggert (41) svoju kariéru rozbehla ako zvodná záchranárka v červených plavkách, pred niekoľkými dňami takmer sama potrebovala pomoc plavčíkov. Dôvodom bol jej nevydarený kúsok vo veľkej výške, pri ktorom ju zradili ruky. Herečka tak riskovala vážne zranenie v bazéne, pričom všetko zaznamenávali kamery.

Mala obrovské šťastie! Keď Nicole Eggert skončila s nakrúcaním úspešného seriálu Pobrežná hliadka, vrhla sa na materstvo, ktoré jej prinieslo značnú nadváhu. Po niekoľkých neúspešných pokusoch schudnúť sa k vysnívanej postave dopracovala až ako štyridsiatnička vďaka novému programu s názvom Splash. No hoci absolvovala patričnú prípravu, účasť v šou sa jej takmer stala osudnou.

Známa blondínka prežila krušné chvíle počas skúšky náročného zoskoku. Ten mal byť predvedený zo stojky na rukách na plošine v päťmetrovej výške a vyžadoval si poriadnu dávku koncentrácie, ktorú však herečka nakoniec nezvládla. Ako neskôr priznala magazínu People, celý štáb bol v časovom strese, čo ju veľmi znervózňovalo.

Súčasťou dielu, ktorý bol odvysielaný tento týždeň, sa stali mrazivé zábery zo spomínanej skúšky. V spomalených detailoch bolo jasne vidieť, ako Nicole stratila kontrolu nad svojím telom, skĺzla sa po hrane plošiny a rútila sa strmhlav do vody. Pád síce prežila bez ujmy na zdraví, no pred zoskokom naostro netajila značné rozrušenie. „Bola som nervózna, podlomili sa mi ruky a ja som bola vydesená na smrť, bála som sa o seba a o svoje dieťa. Ale musím sa cez to preniesť,“ priznala sa moderátorovi šou krátko po tom, čo jej vyhŕkli slzy. Ostáva len dúfať, že podobné nebezpečné situácie sa jej budú vyhýbať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu