Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Očarujúca premena: Detská hviezdička dozrela v nádhernú ženu!

Anna Chlumsky ako dievčatko a v súčasnosti Zobraziť galériu (5)
Anna Chlumsky ako dievčatko a v súčasnosti

LOS ANGELES – Nestratila sa! Keď sa Anna Chlumsky ako jedenásťročná objavila na televíznych obrazovkách, diváci si ju zafixovali ako roztomilé dievčatko. Odvtedy však prešli dve desiatky rokov a detská hviezdička prešla poriadnou zmenou. Pred pár dňami opäť zažiarila na červenom koberci – jej krása vyrážala dych.

Rozbehnutú kariéru nezahodila! Anna Chlumsky si k šoubiznisu pričuchla už vo veku desiatich rokov, kedy po boku svojej matky hviezdila v reklamnej kampani. Krátko na to však prerazila vo svete kinematografie so snímkou Strýko Buck, kde si zahrala s Macaulaym Culkinom. Ich cesty sa skrížili aj pri nesledujúcom projekte Moja prvá láska, z ktorého si odniesli cenu MTV Movie Award za najlepší bozk.

S pribúdajúcimi rokmi blondínka naberala skúsenosti. Blysla sa vo viacerých filmoch a seriáloch, no nezanedbávala ani svoje vzdelanie. V roku 2002 promovala na Univerzite Chicago v odbore Medzinárodné štúdiá. Smelo tak možno skonštatovať, že Anna je jednou z mála hollywoodskych dám, u ktorých sa krása snúbi s inteligenciou.

O príjemné prekvapenie sa americká rodáčka s poľskými koreňmi postarala na nedávnom uvedení nového seriálu Veep televízneho kanála HBO. V ňom stvárňuje Amy Brookheimer, ktorá je asistentkou prezidentského tímu, a teda odborníčkou na politiku. O serióznosti preto presvedčila aj pred zástupcami médií. V čiernych priliehavých šatách a so štýlovým účesom zanechávala naozaj skvelý dojem. Budúci rok sa na ňu fanúšikovia môžu tešiť v komédii Sam.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu