Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Sexi či príliš odvážne? Obdarená ryšavka vytrčila svoje veľké prsia!

Lucy Collett obnažila svoje bujné prednosti. Zobraziť galériu (10)
Lucy Collett obnažila svoje bujné prednosti. (Zdroj: Nuts)

LONDÝN – Tieto zábery nie sú pre každého! Hoci dievčatá z tretej strany zahraničných plátkov zvyknú čitateľov poštekliť jemnou erotikou, Lucy Collett (23) neváha zájsť ešte ďalej. O tom, že svoje bujné vnady miluje, niet najmenších pochýb. Fotografovi ich strčila pred objektív v celej kráse.

Odviazala sa! Ak ryšavá farba vlasov svedčí o temperamente jej nositeľky, v prípade Lucy Collett to platí dvojnásobne. Glamour modelka svoje krivky nedávno prepožičala stránkam magazínu Nuts, pričom už pri samotnom fotení sexepílom vôbec nešetrila. So svojimi prednosťami sa pohrala tak, ako máloktorá jej kolegyňa – od jemného laškovania až po šťavnaté pózy hore bez. A nechýbal ani šteklivý bonus.

Dráždivá a sexi zo všetkých uhlov – aj tak by mohlo znieť Lucyne motto počas nedávnej prípravy fotoeditoriálu. Jej jediným kúskom oblečenia boli totiž skromné biele monokiny, ktoré jej odhaľovali poriadny kus kože. Britská prsaňa si však k pretŕčaniu intímnych partií bez okolkov dopomohla aj sama. Sebavedomo svoje poprsie naservírovala fanúšikom ako na striebornom podnose. A pridala aj zlatý klinec na záver – zapózovala si úplne nahá.

Či sú výsledné zábery hodné fajnšmekrov v oblasti erotiky, už posúďte sami. Niet však najmenších pochýb o tom, že mladá hviezdička je so svojimi kyprými tvarmi v oblasti hrudníka maximálne spokojná. Nad decentnosťou a vkusným dojmom sa tak zrejme vôbec nezamýšľa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu