Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Stiflerova mama z Prcičiek ohúrila dekoltom: Megaprsia sa jej drali von!

Odvážny výstrih Jennifer Coolidge na premiére praskal vo švíkoch. Zobraziť galériu (4)
Odvážny výstrih Jennifer Coolidge na premiére praskal vo švíkoch. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Chýbali snáď iba milimetre! O tom, že Jennifer Coolidge (48) patrí k mimoriadne obdareným herečkám, sa diváci mohli presvedčiť už pred niekoľkými rokmi. V sexepíle však nepoľavuje ani na prahu päťdesiatky. Na červenom koberci jej bujné vnady takmer vypadli z výstrihu.

Sexidolom aj v zrelom veku? Odkedy sa Jennifer Coolidge blysla v úlohe Stiflerovej mamy, ubehlo už úctyhodných 13 rokov. V rámci pikantnej komédie Prci, prci, prcičky sa však spolu so zvyškom hereckého obsadenia dočkala veľkého návratu. Svoje osvedčené ženské zbrane vytasila aj v zbrusu novom pokračovaní American Reunion (Prci, prci, prcičky: Stretávka). A nemenej horúco bolo v jej podaní na pondelňajšej premiére.

Hoci Jennifer v spomínanej ságe nepatrí ku kľúčovým postávam, na červenom koberci včera narobila poriadny rozruch. Prítomných hostí a zástupcov médií totiž provokovala v krátkych fialových šatách z čipky. A tým nielenže chýbali „istiace“ ramienka, no navyše disponovali odvážnym výstrihom. V kombinácii s blondínkiným kyprým poprsím sa tak zdalo, že o šťavnaté faux-pas nebude núdza.

Napriek tomu, že Jennifer sa počas celého večera šmátrala v dekolte a neustále si ho naprávala, odhaľujúci outfit nakoniec ustála. Našli sa však aj neprajníci, podľa ktorých potrebovala šaty minimálne o číslo väčšie. V každom prípade treba ale uznať, že na takmer 50-ročnú dámu hollywoodska hviezda rozhodne má čo ukázať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu