Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Prsnatá playmate zverejnila privátne fotky: Na webe je takmer nahá!

Takmer nahá Leola Bell sa o súkromné zábery podelila s fanúšikmi na webe. Zobraziť galériu (5)
Takmer nahá Leola Bell sa o súkromné zábery podelila s fanúšikmi na webe. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Urobila Hefnerovi škrt cez rozpočet? Hoci impérium pod ochrannou známkou Playboy intímne partie svojich slečiniek prísne stráži, jedna z nich svoje provokatívne zábery bez ostychu ukázala celkom zadarmo. Leola Bell fanúšikom naservírovala svoje prednosti prostredníctvom sociálnej siete.

Pózovania v Evinom rúchu zrejme nemá dosť! Tak vyznievajú dráždivé fotografie 27-ročnej playmate, ktorá sa v súkromí odviazala s mobilným telefónom v ruke. Šťavnaté fotky, ktoré za pár minút vznikli, si totiž nenechala pre seba. To, za čo milovníci obnažených ženských kriviek a erotiky zvyčajne musia zaplatiť cenu časopisu, zverejnila úplne zadarmo. Poslúžila jej na to mikroblogovacia sieť Twitter.

Vnady ako lopty a ledabolo zakrytý rozkrok – týmito ženskými zbraňami si čokoládová kráska trúfla potešiť svojich nasledovníkov. Úplne všetko na stránkach pánskeho magazínu Hugha Hefnera pritom odhalila len minulý mesiac ako Februárová playmate. Výčitky či pocit hanby jej preto určite nehrozí. Ani kvôli otcovi, ktorý je poslom Božím.

„Každý ma naozaj úprimne podporoval. Môj otec je pastor, takže si nemyslím, že by mi vybral takýto druh kariéry. Ale teší sa so mnou. Moja mama je nadšená! Chcela by nosiť môj playboyový náhrdelník,“ prezradila na margo svojho prelomového vydania. Či sa však jej súkromné aktivity pozdávajú samotnému zakladateľovi pánskeho časopisu, je otázne. Ako správny podnikateľ je totiž 85-ročný Hefner zvyknutý, že muži za pohľad na jeho nahé dievčatá vyťahujú peňaženky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu