Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zaguľatená Jessica Simpson pred pôrodom: Už váži takmer 80 kíl!

Tehotná Jessica Simpson v televíznej talkšou Zobraziť galériu (10)
Tehotná Jessica Simpson v televíznej talkšou (Zdroj: nbc)

LOS ANGELES – Je obrovská! Len takýto prívlastok dokonale vystihuje v súčasnosti najsledovanejšiu tehuľku spomedzi celebrít. Jessice Simpson (31) síce do pôrodu zostáva ešte niekoľko týždňov, vyzerá však tak, akoby svojho prvého potomka mala na svet priviesť každú chvíľu. Jej váhový prírastok je doslova enormný.

Narástla do neuveriteľných rozmerov! Hoci Jessica Simpson nepatrí medzi superštíhle krásky už dlhší čas, tehotenstvo jej postave dalo poriadne zabrať. Napriek jeho vysokému štádiu však nezaháľa a strieda jednu talkšou za druhou. Len tento týždeň svojou návštevou poctila až dve moderátorské osobnosti priamo v štúdiu. A obom z nich svojím veľkým tehotenským bruškom vyrazila dych.

„Nie, nie sú to dvojičky a viem, že to tak vyzerá,“ nadľahčila blondínka svoj požehnaný stav v rozhovore s Jay Lenom. Priatelia totiž na ňu v médiách prezradili, že Jessica momentálne váži 77 kíl. A to s prihliadnutím na jej výšku necelých 160cm vôbec nie je málo.

S humorom hollywoodsku hviezdu privítala aj jej kamarátka Ellen DeGeneres: „Našim prvým hosťom je speváčka, herečka, reality a televízna hviezda a miliardová módna návrhárka, ktorá naozaj môže dnes v tomto kresle porodiť. Môže to urobiť fakt každú chvíľu.“ Následne neveriacky obdivovala nielen to, čo Jessica nosí pod srdcom, ale aj jej krkolomnú obuv. Napriek svojim súčasným korpulentným tvarom totiž prominentná tehuľka zvolila červené sandále so závratnými platformami. A tie jej chôdzu rozhodne nespríjemňovali, práve naopak. Zdá sa ale, že riziko pádu ju ani za týchto podmienok vôbec netrápi. Ako otvorene priznala, vystrájať zvykne skôr pri nečakaných kontrakciách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu