Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Je bucľatá presne ako mama: Uhádnete, komu patrí toto dievčatko?

Maxwell Drew akoby mame z oka vypadla. Zobraziť galériu (12)
Maxwell Drew akoby mame z oka vypadla. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Papá a priberá! Aj keď v súvislosti s tehotenstvom niekdajšej speváčky kolovali naozaj kadejaké žarty, dnes je dôvod jej obrovského tehotenského bruška celkom jasný. Dcérka, ktorú nedávno priviedla na svet, totiž pripomína malého valibuka. Viete, o koho ratolesť vlastne ide?

Aká matka, taká Katka! Bacuľaté líca, srdiečkové ústočká a orieškovo hnedé oči – to sú len niektoré z čŕt, ktoré malá Maxwell Drew očividne zdedila po svojej mame. Už pri narodení navyše nepatrila práve medzi drobčekov. S pôrodnou hmotnosťou 4400 gramov vyznieva, akoby sa od prvých dní uberala v šľapajách oblej Jessicy Simpson. Tá sa totiž fanúšikov snaží presvedčiť o zázračnom zhadzovaní tehotenských kíl, v skutočnosti má však tukových zásob viac než dosť.

„Tak ako, priatelia?“ týmito slovami blondínka okomentovala farebnú fotografiu, o ktorú sa podelila s fanúšikmi v sieti Twitter. Dievčatko má na nej necelé dva mesiace, počas ktorých rástlo ako z vody. Úspešnej módnej návrhárke a niekdajšej televíznej hviezde tak zaručene robí obrovskú radosť.

Menej radostný však pre Jessicu môže byť pohľad do zrkadla. Len nedávno sa totiž objavila na titulke magazínu s vyretušovaným záberom staršieho dáta. Na obálke síce tvrdila, že schudla takmer 10 kíl, no aj jej súkromné internetové fotky svedčia o opaku. Pri nedávnej prechádzke sa totiž svojim nasledovníkom pochválila obrovskými vnadami veľkosti XXL. Isté je teda aspoň to, že na dojčenie je vybavená naozaj dostatočne.

Jessica Simpson s natrieskaným
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Twitter)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu