Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kde je tá obrovská tehuľka? Takto Jessica Simpson schudla za 2 týždne!

Jessica Simpson krátko pred pôrodom a 2 týždne po ňom. Zobraziť galériu (13)
Jessica Simpson krátko pred pôrodom a 2 týždne po ňom. (Zdroj: Twitter, profimedia)

LOS ANGELES – Neuveriteľná premena! Doslova mesiace pred pôrodom moderátori, médiá aj blízki známi žartovali o viacnásobnom tehotenstve na účet Jessicy Simpson (31). Tá síce nosila pod srdcom enormne veľké bruško, popasovala sa s ním však obdivuhodne. V rekordne krátkom čase sa dostáva opäť do formy.

Bola to bleskovka! Správy o neustále zväčšujúcom sa tele Jessicy Simpson zaplavovali šoubiznisové portály a bulvárne plátky takmer každý týždeň. Blondínka svoju prvú ratolesť priviedla na svet síce o niečo neskôr, ako plánovala, nakoniec však všetko prebehlo hladko. V prvý májový deň porodila dievčatko, ktoré so snúbencom nazvala Maxwell Drew. S popôrodnou figúrou sa však dlho nepasovala – začala okamžite a veľmi efektívne.

O výsledok svojho chudnutia sa Jessica podelila s fanúšikmi v sieti Twitter prostredníctvom čiernobieleho záberu, na ktorom pózuje s matkou. Fotka pochádza z módnej prehliadky, pričom aj samotný komentár našepkáva, že čerstvá mamička v práci nezaháľa: „Mami, dokázali sme to!“ Viac ako úspechom v oblasti módy však Jessica svojich stúpencov zaujala popôrodnými krivkami. Po neuveriteľných dvoch týždňoch totiž pôsobí o desiatky kíl ľahšie.

Jessica Simpson si 2
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Twitter)

Aký recept módna návrhárka pri zhadzovaní prebytočných kíl použila, zatiaľ nevedno. Je totiž možné, že aj ten sa už čoskoro stane ďalším zdrojom jej príjmu. Podobne to totiž dopadlo aj v prípade čerstvo narodenej dcérky, ktorej fotografie predala americkému časopisu za úctyhodných 800 tisíc dolárov. Povráva sa, že išlo o magazín People.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu