Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Bláznivá prsaňa Coco: Úplne nahá v posteli... S malým dieťaťom!

Silikónová modelka Coco si do postele ľahla s malým synovcom úplne nahá. Zobraziť galériu (12)
Silikónová modelka Coco si do postele ľahla s malým synovcom úplne nahá. (Zdroj: WhoSay)

LOS ANGELES – Erotika bez cenzúry! To, že Nicole Austin (32), známa ako „Coco“, rada vystavuje svoje silikónové telo na obdiv, nie je nijakým tajomstvom. Ako sa však zdá, nahotou nepohrdne ani v rodinnom súkromí. V Evinom rúchu sa totiž podujala uspávať malého príbuzného. Tentoraz to však poriadne prepískla!

Kam sa podela jej súdnosť? Takáto vlna kritiky sa na kyprú modelku spustila po tom, čo na serveri WhoSay zverejnila kontroverzný záber. To, že sa na ňom váľa v posteli úplne nahá, nikoho neprekvapilo. Poburujúce pre mnohých užívateľov ale je, že vedľa nej leží bábätko v plienkach. A to už s dobrými mravmi dohromady príliš nejde.

„Je jedna hodina v noci, moja sestra Kristy má zapnutý fotoaparát, zatiaľ čo sa ja a môj synovec  Austin snažíme zaspať. Človeče, toto je skazené dieťa,“ napísala Coco v komentári pod šťavnatým záberom. Tentokrát sa však s veľkým úspechom nestretla, práve naopak. Prekročením medzí morálky poštvala proti sebe slušné množstvo fanúšikov. A na základe ich negatívnych reakcií príspevok radšej zmazala.

Či ide o prehnané puritánstvo alebo bezočivú vulgárnosť, už posúďte sami. Isté ale je, že blondínka by si mala svoje „kulisy“ nabudúce dobre rozmyslieť. Poburujúcimi fotografiami to totiž ďaleko nedotiahne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu