Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Úbohá Heidi Klum: Strápnila sa pred tisíckami fanúšikov!

Heidi Klum stále vyzerá očarujúco, v súkromí sa však poriadne trápi. Zobraziť galériu (15)
Heidi Klum stále vyzerá očarujúco, v súkromí sa však poriadne trápi. (Zdroj: InStyle)

LONDÝN – Tomu sa hovorí zlé načasovanie! Šokujúca správa o rozchode Heidi Klum (38) a speváka Seala (48) otriasla svetom šoubiznisu už pred pár dňami. Ako sa však zdá, smola na päty sa blondínke lepí aj naďalej. Heidi sa totiž nechtiac zosmiešnila na stránkach ženského magazínu. Takéto poníženie si rozhodne nezaslúžila!

Tento rozhovor zrejme tisíckrát oľutovala! Modelka s nemeckými koreňmi a čokoládový hudobník oficiálne oznámili rozpad svojho manželstva dňa 22. januára. No hoci sa ich odlúčenie udialo v nanajvýš priateľskej atmosfére, Heidi dôvod na radosť rozhodne nemá. Tento týždeň totiž do novinových stánkov dorazilo čerstvé vydanie magazínu InStyle. A v ňom sa matka štyroch detí vyznáva z tých najhlbších citov k manželovi.

„Ja neviem, prečo ja a môj manžel spolu fungujeme. Jednoducho to ide. Sme ako biela a čierna – Jin a Jang,“ opisuje ich spolužitie ako súzvuk dvoch spriaznených duší. Svoju polovičku pritom vidí ako stelesnenie ideálneho muža: „Pre mňa má nádhernú tvár, skvelé telo, úžasné srdce, hlas, je milujúca, starostlivá osobnosť a otec... Čo viac povedať?“ Jedným dychom zároveň dodáva, ako sa teší na ich každoročné obnovenie manželských sľubov, ktoré pripadá na 10. mája. Toho sa však oddelení manželia zrejme už nedočkajú.

Okrem pre Heidi potupného interview je súčasťou spomínaného čísla aj zopár módnych fotografií. Blondínka sa však neštylizovala do úlohy ikony, ale ženy, ktorá sa riadi heslom „v jednoduchosti je krása“. Či bolo možné tlač najnovšieho vydania časopisu zastaviť, je otázne. Pre Heidi má však jednoznačne poriadne trpkú príchuť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu